ΕΛΛΑΔΑ

Συγκλονίζει ο σύντροφος της φοιτήτριας που πέθανε από ηλεκτροπληξία: «Η Ρία θυσιάστηκε για μένα»

Συγκλονίζει ο σύντροφος της φοιτήτριας που πέθανε από ηλεκτροπληξία: «Η Ρία θυσιάστηκε για μένα»

Ο θάνατος της άτυχης Ρίας είχε προκαλέσει θλίψη στο πανελλήνιο. Η όμορφη κοπέλα έχασε τη ζωή της πριν τρεις μήνες από ηλεκτροπληξία, προσπαθώντας να σώσει τον φίλο της, που ακόμα δεν μπορεί να πιστέψει το θάνατο της.

«Έρχομαι στην Ελλάδα μόνο και μόνο για να πηγαίνω στον τάφο της και να μιλάω μαζί της, μου λείπει η Ρία. Δεν θα μπορέσω ποτέ να ξεπεράσω το χαμό της», αναφέρει στην εφημερίδα freddo ο 30χρονος χορευτής Bozhidar Gugushev (Τεό) και προσθέτει: «Δεν έχω ζωή χωρίς τη Ρία. Μου λείπει, κάθε μέρα, κάθε βράδυ. Η Ρία θυσιάστηκε για εμένα. Εγώ έμεινα πίσω να ζω, ενώ εκείνη δεν ζει».

Το περιστατικό που σόκαρε συνέβη πριν από τρεις μήνες στο σπίτι που έμενε το ζευγάρι στη Βουλγαρία. Ήταν το βράδυ μετά την Ανάσταση, όταν ο χορευτής μπήκε στο μπάνιο για να κάνει ντους. Τότε τον χτύπησε το ρεύμα από τον ανοιχτό θερμοσίφωνα και άρχισε να φωνάζει. Έπαθε ηλεκτροπληξία. Μόλις τον άκουσε η φοιτήτρια της Ιατρικής έτρεξε να τον βοηθήσει και την χτύπησε και αυτήν το ρεύμα. Ο χορευτής έπεσε για λίγο αναίσθητος και έπειτα συνήλθε, ενώ η κοπέλα δεν τα κατάφερε.