ΕΛΛΑΔΑ

Σοκ στη Μαγνησία: Ακρωτηριάστηκε στο μηχάνημα για τα φιστίκια!

Σοκ στη Μαγνησία: Ακρωτηριάστηκε στο μηχάνημα για τα φιστίκια!

Μοιραίο στάθηκε για ένα 40χρονο από το Στεφανοβίκειο, το εργατικό ατύχημα που συνέβη το μεσημέρι της Παρασκευής (12/08).

Ο 40χρονος άντρας, πατέρας 2 παιδιών, το μεσημέρι της Παρασκευής αφού μάζεψε φιστίκια από το κτήμα της μητέρας του, πήγε σε μονάδα επεξεργασίας στο Στεφανοβίκειο για να κάνει τη διαλογή τους όμως για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, το δεξί χέρι του εγκλωβίστηκε στο μηχάνημα!

Ακόμη ένας παραγωγός που βρίσκονταν στο χώρο άκουσε την έκκληση του 40χρονου για βοήθεια και μόλις έφτασε στο σημείο έκλεισε το μηχάνημα, κάλεσε το ΕΚΑΒ και την Π.Υ. Βελεστίνου. Στο μεταξύ προσπάθησε μόνος του να τον απεγκλωβήσει και όταν το κατάφερε, τον μετέφερε με αυτοκίνητο στο Κέντρο Υγείας Βελεστίνου.

Λόγω της σοβαρότητας του τραύματος έπρεπε να μεταφερθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου, με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, όπου και μπήκε άμεσα στο χειρουργείο. Οι γιατροί προσπάθησαν να σώσουν το χέρι του 40χρονου αλλά τελικά υποχρεώθηκαν να το ακρωτηριάσουν. Προανάκριση για το συμβάν κάνει το Α.Τ. Βελεστίνου.

Πηγή: e-volos