ΕΛΛΑΔΑ

Τραγωδία στην Αίγινα: Συγκλονίζει ο γιος του καπετάνιου που πέθανε στο ναυτικό δυστύχημα

Τραγωδία στην Αίγινα: Συγκλονίζει ο γιος του καπετάνιου που πέθανε στο ναυτικό δυστύχημα

Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει την τραγωδία που εκτυλίχθηκε στο ψαροχώρι της Πέρδικας το μεσημέρι της Τρίτης (16/08), όταν ένα ταχύπλοο εμβόλισε ένα τουριστικό καραβάκι, που μετέφερε γύρω στους 25 ανθρώπους στο νησάκι της Μονής.

Ο τραγικός απολογισμός της ναυτικής τραγωδίας είναι προς το παρόν τέσσερις νεκροί, ανάμεσά τους ο καπετάνιος του τουριστικού καραβιού και ένα κοριτσάκι μόλις πέντε ετών.

Ο γιος και ο αδερφός του 58χρονου καπετάνιου που χάθηκε στα νερά της Πέρδικας, συγκλονίζουν, καθώς περιγράφουν τη στιγμή που ο άνθρωπος τους χάθηκε, ενώ εκτελούσε μια διαδρομή ρουτίνας.

«Ο πατέρας μου ήταν επαγγελματίας, πολλά χρόνια ναυτικός. Για ένα μεροκάματο πήγαινε ο άνθρωπος και πέρασε ο άλλος και τους πήρε όλους μαζί. Έκλεισε πόσα σπίτια», αναφέρει ο γιος του άτυχου καπετάνιου. «Όποιος έχει λεφτά και πάει και παίρνει ένα σκάφος πάει και σκοτώνει όλο τον κόσμο. Δεν γίνεται έτσι» πρόσθεσε ο γιος του καπετάνιου, μιλώντας στην τηλεόραση του Alpha.

«Ευτυχώς δεν ήταν και ο αδελφός μου μέσα. Τελευταία στιγμή πήγε να κάνει κάποια δουλειά, διαφορετικά θα ήταν μέσα στο σκάφος κι αυτός», προσέθεσε.

Από την πλευρά του ο αδελφός του 58χρονου, ο οποίος δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει τον χαμό του καπετάνιου, μιλώντας στον ίδιο τηλεοπτικό σταθμό, σημείωσε: «Ήταν ο αδελφός μου μέσα στη λάντζα. Δική του ήταν η λάντζα κι έπεσε ένα ταχύπλοο πάνω και τον βούλιαξε σε δευτερόλεπτα και τον σκότωσε».

Σχετικές ειδήσεις