Αυτά είναι τα «κτήνη» βιαστές της 14χρονης από τη Λάρισα (photo)

Newsroom Newsroom

Αυτά είναι τα «κτήνη» βιαστές της 14χρονης από τη Λάρισα (photo)

Στην δημοσιότητα έδωσε η Ελληνική Αστυνομία τα στοιχεία και τις φωτογραφίες των τεσσάρων ανδρών που βίαζαν και εξέδιδαν το 14χρονο κορίτσι στη Λάρισα.

Όλα τα στοιχεία των τεσσάρων βιαστών δημοσιοποιήθηκαν έπειτα από σχετική διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Λάρισας, ενώ και οι τέσσερις αντιμετωπίζουν κατηγορίες για μαστροπεία, παράνομη παρακράτηση, βιασμό και αρπαγής ανηλίκου.

Πιο συγκεκριμένα πρόκειται για τους:

α) Ιωάννη ΓΙΟΛΔΑΣΗ του Βασιλείου, κατηγορούμενου για τις αξιόποινες πράξεις της αρπαγής ανηλίκου με σκοπό τη μεταχείρισή του σε ανήθικες ασχολίες, του βιασμού από κοινού και κατά μόνας, της αποπλάνησης ανήλικης που συμπλήρωσε το 14ο έτος και της σωματεμπορίας κατ’ εξακολούθηση κατ’ επάγγελμα σε βάρος ανηλίκου.

biasths 1

β) Κωνσταντίνο ΚΑΨΑΛΗ του Ευαγγέλου, κατηγορούμενου για τις αξιόποινες πράξεις της αρπαγής ανηλίκου με σκοπό τη μεταχείρισή του σε ανήθικες ασχολίες, της αποπλάνησης ανήλικης που συμπλήρωσε το 14ο έτος και της σωματεμπορίας κατ’ εξακολούθηση κατ’ επάγγελμα σε βάρος ανηλίκου.

biasths 2

γ) Αχιλλέα ΤΣΑΚΙΡΗ του Νικολάου, κατηγορούμενου για τις αξιόποινες πράξεις του βιασμού από κοινού και κατά μόνας και της αποπλάνησης ανήλικης που συμπλήρωσε το 14ο έτος.

biasths 3

δ) Aliu (ον) KRENAR (επ) του Rrapo, γεν. την 15-9-1981 στην Αλβανία, κατηγορούμενου για τις αξιόποινες πράξεις του βιασμού από κοινού και κατά μόνας και της αποπλάνησης ανήλικης που συμπλήρωσε το 14ο έτος.

biasths 4 copy

Διαβάστε επίσης:

Φρίκη στη Λάρισα: Βίαζαν και εξέδιδαν 14χρονη που είχαν απαγάγει

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

DPG NETWORK

ened ΜΕΛΟΣ ΕΝΕΔ Monetized by DPG Digital Media ©2010-2019 Newsbomb.gr - All rights reserved