ΕΛΛΑΔΑ

Ρέθυμνο: Το ένοχο μυστικό έφερε συλλήψεις

Ρέθυμνο: Το ένοχο μυστικό έφερε συλλήψεις

Συνελήφθησαν χθες (11/09/2016) τα μεσάνυχτα, σε περιοχή του Δήμου Μυλοποτάμου, δύο νεαροί από το Ρέθυμνο, ηλικίας 22 και 18 ετών, κατηγορούμενοι για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου που πραγματοποίησαν αστυνομικοί σε ΙΧΕ αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν οι δύο άνδρες, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: Μαχαίρι με μήκος λάμας 28 εκατοστών, ψαλίδι κοπής μετάλλων και λουκέτων, τανάλια, κουκούλα τύπου full face, δύο ποιμενικοί ράβδοι και 51 λέρια (κουδούνια αιγοπροβάτων), την κατοχή των οποίων δεν μπορούσαν να δικαιολογήσουν.Οι συλληφθέντες, οδηγήθηκαν σήμερα στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου.

Επίσης, στον εισαγγελέα οδηγήθηκε 59χρονος Ρεθυμνιώτης, κατηγορούμενος για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων, όταν, προχθές, κατά τις μεταμεσονύκτιες ώρες σε περιοχή του Δήμου Ρεθύμνου, ρίφθηκαν άσκοποι πυροβολισμοί, σε κοινωνική εκδήλωση.

Οι αστυνομικοί που πραγματοποίησαν έρευνα, βρήκαν και κατέσχεσαν φυσίγγια διαφόρων τύπων και διαμετρημάτων, ενώ συνελήφθη ο 59χρονος ως υπεύθυνος της εκδήλωσης.

Σχετικές ειδήσεις