ΕΛΛΑΔΑ

Γιατί μπαίνει «φρένο» στην αφαίρεση πινακίδων για τα διπλοπαρκαρισμένα της Θεσσαλονίκης;

Γιατί μπαίνει «φρένο» στην αφαίρεση πινακίδων για τα διπλοπαρκαρισμένα της Θεσσαλονίκης;

Σε αναστολή της αφαίρεσης πινακίδων από τα διπλοπαρκαρισμένα αυτοκίνητα, μέχρι να λήξει η επίσχεση εργασίας των εργαζομένων του ΟΑΣΘ, προχωρά η δημοτική αστυνομία του δήμου Θεσσαλονίκης.

Από σήμερα, Παρασκευή (23/09/2016) οι δημοτικοί αστυνομικοί επρόκειτο - πέρα από τα ροζ χαρτάκια των κλήσεων - να προχωρούν στην αφαίρεση πινακίδων από τα διπλοσταθμευμένα οχήματα που εμποδίζουν την κίνηση σε κεντρικούς δρόμους της πόλης, από τα παράνομα παρκαρισμένα με ξένες πινακίδες, καθώς επίσης και από αυτά που σταθμεύουν στις ειδικές θέσεις των τουριστικών λεωφορείων μπροστά στον Λευκό Πύργο.

«Αναστέλλεται ο προγραμματισμός μας, μέχρις ότου να διευθετηθεί το θέμα με τον ΟΑΣΘ που ταλαιπωρεί την πόλη. Υπάρχουν τα συνεργεία μας στους δρόμους, αλλά θα δείξουμε μια ευαισθησία. Όμως αυτό δεν σημαίνει πως θα αφήνουμε ατιμώρητους τους οδηγούς Ι.Χ. που προχωρούν σε παραβάσεις που "βγάζουν μάτι"», δήλωσε στο «Πρακτορείο 104,9 FM» ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος του δήμου Θεσσαλονίκης, αρμόδιος για τη δημοτική αστυνομία, Λευτέρης Κιοσέογλου.

Σχετικές ειδήσεις