ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Αμετακίνητοι στις θέσεις τους οι εργαζόμενοι του ΟΑΣΘ - Συνεχίζουν την επίσχεση

Θεσσαλονίκη: Αμετακίνητοι στις θέσεις τους οι εργαζόμενοι του ΟΑΣΘ - Συνεχίζουν την επίσχεση

Δεν κάνουν πίσω στην απόφασή τους να συνεχίσουν την επίσχεση εργασίας οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ.

Η επίσχεση εργασίας άρχισε στις 17 Σεπτεμβρίου και συνεχίζεται με αποτέλεσμα να μην κυκλοφορούν λεωφορεία στη Θεσσαλονίκη για δέκατη συνεχόμενη ημέρα σήμερα (26/09).

Νωρίτερα σήμερα, οι εργαζόμενοι πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τα γραφεία του Οργανισμού, ενώ έδωσαν ραντεβού για αύριο Τρίτη στις 10:30 το πρωί, στο Εργατικό Κέντρο της πόλης (ΕΚΘ), όπου θα παραχωρήσουν κοινή συνέντευξη Τύπου με τη διοίκηση του ΕΚΘ.

Μιλώντας στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο πρόεδρος του συνδικάτου των εργαζομένων στον ΟΑΣΘ, Δημήτρης Τσερμενίδης επισήμανε «πλέον δεν υπάρχει επιστροφή. Θα μείνουμε στον δρόμο για όσο καιρό χρειαστεί, μέχρι να μας καταβάλουν τα δεδουλευμένα τριών μηνών».

Για σχεδόν μία ώρα, περίπου 700 εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ απέκλεισαν την οδό Παπαναστασίου, φωνάζοντας συνθήματα κατά του υπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Χρήστου Σπίρτζη και ζητώντας από τον πρόεδρο του οργανισμού, Χρήστο Στεφανίδη να τους καταβάλει τα δεδουλευμένα, ώστε να επιστρέψουν στην εργασία τους.

«Αυτή η απεργία είναι η αρχή, θα είμαστε στο δρόμο για όσο χρειαστεί», «αυτό είναι σωστό, εσύ να μην πληρώνεις κι εγώ να απεργώ», «πρόεδρε δώσε μας λεφτά, να πάμε στη δουλειά μας, να βγουν τα αστικά», φώναζαν, μεταξύ άλλων, οι συγκεντρωμένοι έξω από το κτίριο του ΟΑΣΘ.

Σχετικές ειδήσεις