ΕΛΛΑΔΑ

Υπουργείο Εθνικής Άμυνας: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενστόλων (pics&vid)

Υπουργείο Εθνικής Άμυνας: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενστόλων (pics&vid)

Με κεντρικό πανό που γράφει«τα λεφτά δεν είναι του στρατού, είναι του λαού», έχουν συγκεντρωθεί το πρωί της Τρίτης (27/09) έξω από τουπουργείο Εθνικής Άμυνας, εργαζόμενοιαπό τα σώματα ασφαλείας.

Ρεπορτάζ: Λευτέρης Σουχάιμπ

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για το θέμα του ειδικού μισθολογίου πραγματοποιούν, έξω από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας, οι Πανελλήνιες Ομοσπονδίες Αστυνομικών, Πυροσβεστών και Λιμενικών, με βασικό αίτημα να εφαρμοστεί η απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας.

enstoloi2

Στο «στόχαστρο» των διαδηλωτών έχει μπει ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, από τον οποίο ζητούν να παραιτηθεί, αν δεν υλοποιήσει τις δεσμεύσεις του.

Βασικό τους σύνθημα κατά του υπουργού είναι το «Καμμένε θυμήσου την υπόσχεση σου κι αν δεν μπορείς άντε παραιτήσου».

Οι ένστολοι επισημαίνουν πως υπάρχουν δικαστικές αποφάσεις που τους προστατεύουν, οι οποίες όμως δεν εφαρμόζονται από την κυβερνηση.

Δείτε στο βίντο που ακολουθεί τι υποστηρίζει ο Γρηγόρης Γερακαράτος, πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων:

Οι συνδικαλιστές είχαν προειδοποιήσει ήδη απο την ΔΕΘ για την κλιμάκωση των κινητοποιήσεών τους ενώ όπως τονίζουν θα προσφύγουν ξανά στα δικαστήρια.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στη gallery του Newsbomb.gr

Σχετικές ειδήσεις