ΕΛΛΑΔΑ

Φρίκη στη Μυτιλήνη: Ανήλικοι βίασαν ομαδικά 16χρονο και το κατέγραψαν σε βίντεο!

Φρίκη στη Μυτιλήνη: Ανήλικοι βίασαν ομαδικά 16χρονο και το κατέγραψαν σε βίντεο!

Συγκλονίζει η είδηση του ομαδικού βιασμού ενός ανήλικου παιδιού από τέσσερις -επίσης- ανήλικους, στο hot spot της Μόριας.

Το θύμα, είναι ένας 16χρονος ασυνόδευτος πρόσφυγας από το Πακιστάν και θύτες, σύμφωνα με την καταγγελία, τέσσερις ομοεθνείς του.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων, το γεγονός συνέβη την περασμένη Παρασκευή (23/09) το πρωί και το θύμα κατήγγειλε το γεγονός σε εργαζόμενο σε μη Κυβερνητική Οργάνωση που επιχειρεί στο hot spot.

Στη συνέχεια, ο 16χρονος υποβλήθηκε σε ιατροδικαστική εξέταση, τα ευρήματα της οποίας επιβεβαίωσαν όσα είχαν καταγγελθεί.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά ως τώρα, το γεγονός συνέβη το βράδυ του περασμένου Σαββάτου όταν οι δράστες πλησίασαν το θύμα και έπειτα από απειλές και εκβιασμούς το βίασαν. Οι τέσσερις δράστες, σύμφωνα με την Αστυνομία, χρησιμοποίησαν βία κατά του 16χρονου, τον οποίο απειλούσαν με σιδερένιους λοστούς, ενώ επιπλέον κατέγραψαν με τα κινητά τηλέφωνά τους τις πράξεις τους.

Ακολούθησε η σύλληψη των τεσσάρων οι οποίοι σήμερα οδηγούνται στον ανακριτή. Μάλιστα, όλοι οι δικηγόροι που ορίστηκαν αυτεπάγγελτα ως υπερασπιστές των τεσσάρων παραιτήθηκαν αυτεπάγγελτα αμέσως μόλις διάβασαν τη σχηματισθείσα δικογραφία.

Σχετικές ειδήσεις