ΕΛΛΑΔΑ

Ποιος είναι ο Νο 1 ύποπτος στην υπόθεση εξαφάνισης του μικρού Μπεν – Νέα στοιχεία

Ποιος είναι ο Νο 1 ύποπτος στην υπόθεση εξαφάνισης του μικρού Μπεν – Νέα στοιχεία

Την ώρα που στην Κω,οι έρευνες των βρετανικών αρχών συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς, έρχονται στο φως στοιχεία για τον άνθρωπο που σύμφωνα με μαρτυρία, σκότωσε άθελά του τον μικρό Μπεν, το καλοκαίρι του 1991.

Πτυχές της ζωής του Κωνσταντίνου Μπάρκα, του οδηγού εκσκαφέα, ο οποίος σύμφωνα με την κατάθεση ενός φίλου του στην αστυνομία, ήταν ο άνθρωπος που σκότωσε τον Μπεν ενώ πραγματοποιούσε χωματουργικές εργασίες κοντά στο σημείο όπου έπαιζε το παιδί, παρουσιάζει η βρετανική εφημερίδα "Daily Mirror".

«Ο οδηγός εκσκαφέα, Κωνσταντίνος Μπάρκας για τον οποίο υπάρχουν υποψίες ότι σκότωσε τον Μπεν Νίνταμ, είχε "παραλύσει" από τα χρέη όταν εθίστηκε στον τζόγο και τις Ρωσίδες ιερόδουλες», αναφέρει η εφημερίδα και συμπληρώνει ότι «κάποτε ήταν ένας πλούσιος επιχειρηματίας που θεωρείται ότι έπαιξε στον τζόγο όλες του τις αποταμιεύσεις».

ben2

Σχετικά με το σημείο που γίνονται οι έρευνες, η εφημερίδα γράφει πως «θεωρείται ότι είναι το ίδιο σημείο όπου ο φίλος του Ντίνου (Μπάρκα) υποστηρίζει ότι είδε τον μικρό Μπεν να παίζει.

Ο φίλος, ο οποίος προκάλεσε την αστυνομική έρευνα, δήλωσε πως σκέφτηκε ότι θα ήταν ένα επικίνδυνο μέρος για να παίζει ο Μπεν, καθώς ήταν πολύ κοντά στην τεράστια μηχανή Caterpillar. Αλλά παρά τους φόβους του, δεν ειδοποίησε την οικογένεια του παιδιού, οι οποίοι ανακαίνιζαν ένα σπίτι δίπλα», συμπληρώνει η Mirror.

Κλείνοντας το ρεπορτάζ, η εφημερίδα αναφέρει πως η οικογένεια του Κωνσταντίνου Μπάρκα αρνείται κατηγορηματικά πως εκείνος είχε εμπλοκή στην εξαφάνιση του παιδιού.

Υπενθυμίζεται ότι ο Κωνσταντίνος Μπάρκας «έφυγε» από τη ζωή, πριν από ένα χρόνο, από καρκίνο.

Σχετικές ειδήσεις