ΕΛΛΑΔΑ

Εκκενώθηκε το αεροδρόμιο της Ρόδου - Επιβάτες καταγγέλλουν επίθεση με σπρέι πιπεριού

Εκκενώθηκε το αεροδρόμιο της Ρόδου - Επιβάτες καταγγέλλουν επίθεση με σπρέι πιπεριού

Έξω από το αεροδρόμιο της Ρόδου περιμένουν δεκάδες επιβάτες που κάνουν παράπονα για έντονο βήχα και τσούξιμο στα μάτια - Καταγγέλλουν χρήση σπρέι πιπεριού

Σε κατάσταση συναγερμού βρίσκεται το απόγευμα της Τετάρτης (05/10) το αεροδρόμιο της Ρόδου, καθώς δεκάδες επιβάτες ανέφεραν ότι παρουσιάζουν συμπτώματα έντονου βήχα και έντονο τσούξιμο στα μάτια.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται σε δημοσίευμα της βρετανικής Mirror, συγγενής επιβάτη που βρίσκεται στο αεροδρόμιο της Ρόδου, πόσταρε στο Twitter ότι ανησυχεί πολύ, καθώς δεκάδες τουρίστες βρίσκονται εκτός terminal, αναμένοντας οδηγίες από τις ελληνικές αρχές, ενώ πολλοί έχουν ζητήσει ιατρική βοήθεια. Μάλιστα, όπως αναφέρει η Mirror, υπάρχουν καταγγελίες για χρήση σπρέι πιπεριού.

Άνθρωποι που βρίσκονται στο σημείο ανέφεραν ότι κάποιος επιβάτης μετά από έντονο διαπληκτισμό με άλλον επιβάτη έκανε χρήση σπρέι πιπεριού μέσα στην ασφυκτικά γεμάτη από κόσμο αίθουσα αναμονής, με αποτέλεσμα να διαχυθεί σε όλο το χώρο το χημικό και να προκαλέσει τα έντονα συμπτώματα σε όσους βρίσκονταν εκεί.

ALERT

Η εκκένωση του αεροδρομίου κράτησε 40 λεπτά σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ. Πάντως από τους ελέγχους που έγιναν στο αεροδρόμιο, δεν βρέθηκε κάτι ύποπτο και η λειτουργία του συνεχίστηκε κανονικά...

Σχετικές ειδήσεις