ΕΛΛΑΔΑ

Μεγάλη φυτεία κάνναβης εντοπίστηκε στα Χανιά

Μεγάλη φυτεία κάνναβης εντοπίστηκε στα Χανιά
Φυτεία με 304 δενδρύλλια κάνναβης εντόπισαν οι αστυνομικές Αρχές στον Κίσσαμο Χανίων…

Φυτεία με 304 δενδρύλλια κάνναβης εντόπισαν οι αστυνομικές Αρχές στον Κίσσαμο Χανίων.

Συγκεκριμένα, στο χωρίο Σφηνάρι του Δήμου Κισσάμου, εντοπίστηκαν τα παραπάνω δενδρύλλια τα οποία είχαν ύψος από 2,5 μέχρι 4 μέτρα. Όπως αναφέρει το flashnews.gr, τα δέντρα ήταν έτοιμα ώστε να ξεκινήσει η συγκομιδή της φούντας από τους καλλιεργητές.

Αξιοποιώντας σχετικές πληροφορίες του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Χανίων, ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομικής Διεύθυνσης Χανίων, σε μιαν καλοσχεδιασμένη επιχείρηση, πραγματοποίησαν τα ξημερώματα αιφνιδιαστική έφοδο στην περιοχή με στόχο να πιάσουν επ' αυτοφώρω, τουλάχιστον τους "φύλακες" της φυτείας.

Μάλιστα έγιναν και έρευνες σε σπίτια, ενώ στο Αστυνομικό Μέγαρο Χανίων έγιναν προσαγωγές έξι ατόμων, δύο Χανιωτών και τεσσάρων Αλβανών, οι οποίες ενδέχεται να γίνουν συλλήψεις καθώς η συμμετοχή τους στην φυτεία ερευνάται από την προανάκριση που διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων.

Στην επιχείρηση συμμετείχαν αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Χανίων, Αστυνομικοί Ειδικοί Φρουροί Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Χανίων και Ομάδας Ειδικών Αποστολών (Ο.Ε.Α) Κρήτης.