ΕΛΛΑΔΑ

Επίσκεψη Ομπάμα: Οι απίστευτες γκάφες από την επίσκεψη του Αμερικανού Προέδρου (photo-video)

Επίσκεψη Ομπάμα: Οι απίστευτες γκάφες από την επίσκεψη του Αμερικανού Προέδρου (photo-video)

Ειδήσεις για Επίσκεψη Ομπάμα:Ούτε ένα, ούτε δύο!Πολλά ήταν τα… ευτράπελα, που συνέβησαν την Τρίτη (15/11) από την πρώτη στιγμή κιόλας που ο Αμερικανός Πρόεδρος,Μπαράκ Ομπάμα, πάτησε το πόδι του στο Ελ. Βενιζέλος, «λυγίζοντας» από το γέλιο τα social media.

Στις 10:33 προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» το προεδρικό αεροσκάφος των ΗΠΑ, Air Force One, ενώ λίγα λεπτά αργότερα η πόρτα άνοιξε και ο Μπαράκ Ομπάμα πάτησε ελληνικό έδαφος.

Κι ενώ όλα τα βλέμματα του πλανήτη ήταν στραμμένα στην άφιξη του απερχόμενου Προέδρου των ΗΠΑ, δυστυχώς τελικά δεν τον είδαμε τόσο καλά, όσο θα... θέλαμε!

obama plano

Γιατί;

Για λόγους ασφαλείας μέχρι και η κρατική ΕΡΤ αναγκάστηκε να «στήσει» την κάμερα στο... υπερπέραν, με αποτέλεσμα να δούμε τον Μπαράκ Ομπάμα να κατεβαίνει από το Air Force One και μετά να τον... χάνουμε πίσω από την σημαία του πεζικού...

obama simaia copy

Το πλάνο συνέχισε «να έχει» τον Πρόεδρο των ΗΠΑ όσο βάδιζε πάνω στο κόκκινο χαλί, όμως τον... ξαναέχασε όταν έφτασε στο τέλος, καθώς μπροστά είχε στηθεί το... τέρας!

Το στραβό χαλί που πρόσεξε μέχρι και ο Ομπάμα!

Η άφιξη του Ομπάμα συνοδεύτηκε, ωστόσο, από ένα μικρό χαμό... καθώς το κόκκινο – κατά τόπους ροζ – χαλί στρώθηκε λίγο πιο μακριά από το σημείο, όπου θα «πάρκαρε» για λίγα λεπτά το αεροπλάνο, προκειμένου να κατέβει ο πλανητάρχης!

obama xali

Όπως ήταν φυσικό, επικράτησε ένας μικρός πανικός όταν κατάλαβαν ότι ο Μπαράκ Ομπάμα δεν θα πατούσε στο κόκκινο χαλί κι έτσι με μία πατέντα... διόρθωσαν το λάθος! Βέβαια, ο πρόεδρος έκανε ένα ζιγκ - ζαγκ, αλλά όλα καλά!

Ο «χαλαρός» ενικός του Τσίπρα στον Πλανητάρχη

Εντύπωση όμως προκάλεσε και η χαλαρότητα με την οποία ο Αλέξης Τσίπρας απευθύνθηκε μόλις στις πρώτες φράσεις του προς τον Αμερικανό Πρόεδρο Ομπάμα στο Μέγαρο Μαξίμου, μιλώντας του μάλιστα ακόμα και στον ενικό...!

Φαίνεται πως ο Έλληνας πρωθυπουργός ένιωσε μια παραπάνω οικειότητα με τον Μπαράκ Ομπάμα λέγοντας τους μπροστά στις κάμερες: «Η επίσκεψή σου στην Αθήνα στέλνει σημαντικά μηνύματα στην διεθνή κοινότητα. Μεγάλη η χαρά και η τιμή να έχεις επιλέξει την Ελλάδα ως τελευταίο σταθμό της περιοδείας σου».

Η επιλογή του αυτή, να ξεφύγει από το πρωτόκολλο, προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις στο Twitter.

twitter
twitter 2




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΟΜΠΑΜΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Σχετικές ειδήσεις