ΕΛΛΑΔΑ

Παντελής Παντελίδης: Αυτή είναι η ταχύτητα με την οποία έτρεχε ο οδηγός του μοιραίου αυτοκινήτου

Παντελής Παντελίδης: Αυτή είναι η ταχύτητα με την οποία έτρεχε ο οδηγός του μοιραίου αυτοκινήτου

Παντελής Παντελίδης: Μέσα σε 200 σελίδες οι πραγματογνώμονες της Τροχαίας περιγράφουν τις συνθήκες του τραγικού δυστυχήματος στις 18 Φεβρουαρίου 2016.

Στο πόρισμα, το οποίο ολοκληρώθηκε στις 15/11/2016 και εντάχθηκε στην δικογραφία, φαίνεται ότι το μαύρο Mercedes έτρεχε με 118 χιλιόμετρα την ώρα, δεν υπήρχαν ίχνη φρεναρίσματος και πως το όχημα έφυγε από το δρόμο χωρίς να υπάρξει κάποια παρεμβολή άλλου αυτοκινήτου.

Ως αιτία του δυστυχήματος παρουσιάζεται ο ανθρώπινος παράγοντας και όχι κάποια μηχανική βλάβη ή κατασκευαστικό λάθος του δρόμου.

Επίσης, δεν κατονομάζεται ο οδηγός!

«Το τροχαίο δυστύχημα οφείλεται μόνο σε ανθρώπινο παράγοντα και συγκεκριμένα σε όποιον οδηγούσε το ΙΚΥ- 4245 Ι.Χ αυτοκίνητο τη στιγμή του δυστυχήματος. Όποιος οδηγούσε, αφού αρχικά εκινείτο επί της γέφυρας εξόδου του πρώην ανατολικού αερολιμένα Αθηνών προς τη λεωφόρο Βουλιαγμένης με κατεύθυνση προς Αθήνα για κάποιο λόγο έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου και συγκρούστηκε με τον εμπρόσθιο δεξιό τροχό πάνω στο υπερυψωμένο τσιμεντένιο τοιχίο», αναφέρεται στο πόρισμα της πραγματογνωμοσύνης, θέτοντας ταυτόχρονα συγγενείς και δικηγόρους των ατόμων που ενεπλάκησαν στο τροχαίο σε κατάσταση επιφυλακής.

Σχετικές ειδήσεις