ΕΛΛΑΔΑ

Απεργία Μέσα Μαζικής Μεταφοράς – Πώς κινούνται Μετρό, Ηλεκτρικός, Τραμ και λεωφορεία

Απεργία Μέσα Μαζικής Μεταφοράς – Πώς κινούνται Μετρό, Ηλεκτρικός, Τραμ και λεωφορεία

Ειδήσεις για απεργία: Πανεργατική 24ωρη απεργία κήρυξαν ΓΣΕΕ – ΑΔΕΔΥ – Ταλαιπωρία για το επιβατικό κοινό – Δείτε πώς κινούνται τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς

Μεγάλη ταλαιπωρία σήμερα, Πέμπτη (08/12/2016) για το επιβατικό κοινό, καθώς η Αθήνα θα μείνει για πολλές ώρες χωρίς αστικές συγκοινωνίες, λόγω της συμμετοχής των εργαζομένων στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς στην απεργία της ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ.

Συγκεκριμένα:

Λεωφορεία - τρόλεϊ: Οι εργαζόμενοι «τραβούν χειρόφρενο» από την έναρξη της βάρδιας έως τις 09:00 και από τις 21:00 μέχρι τη λήξη της βάρδιας. Η αποκατάσταση της κυκλοφορίας των λεωφορείων αναμένεται έως τις 10:00 π.μ., ενώ τα τελευταία δρομολόγια θα ξεκινήσουν από τις 20:00. Οι εργαζόμενοι του ΟΑΣΘ στη Θεσσαλονίκη συμμετέχουν στην 24ωρη απεργία, αλλά θα κυκλοφορήσουν κάποια λεωφορεία με προσωπικό ασφαλείας.

Μετρό - ΗΣΑΠ - Τραμ: Τα Μέσα Σταθερής Τροχιάς δεν θα λειτουργούν από την έναρξη της βάρδιας έως τις 10:00 πμ και από 16:00 έως τη λήξη της βάρδιας. Δηλαδή θα κινηθούν από τις 10 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα.

Πλοία: Η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία (ΠΝΟ) έχει αποφασίσει από τη Δευτέρα νέα 48ωρη απεργία. Σε συνδυασμό με τη συμμετοχή στην 24ωρη απεργία της ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ τα πλοία θα μείνουν δεμένα στα λιμάνια έως και τα μεσάνυχτα της Πέμπτης.

Δείτε εδώ όλες τις ειδήσεις για την απεργία

Σχετικές ειδήσεις