ΕΛΛΑΔΑ

Λαμία: Γρονθοκόπησε τον οδηγό του λεωφορείου για ένα εισιτήριο

Λαμία: Γρονθοκόπησε τον οδηγό του λεωφορείου για ένα εισιτήριο

Δεν σταμάτησε όμως εκεί, αφού αργότερα πέταξε πέτρα και έσπασε παράθυρο διερχόμενου λεωφορείου του Αστικού ΚΤΕΛ Λαμίας - Συνελήφθη από τους αστυνομικούς

Επεισόδιο προκάλεσε ένας νεαρός 22χρονος Ρομά από την Ανθήλη Λαμίας το μεσημέρι της Τετάρτης (7/12) όταν πήρε το μεσημέρι το αστικό από την πλατεία Πάρκου για να πάει στην Ανθήλη. Όταν ο οδηγός του λεωφορείου του είπε ότι πρέπει να βγάλει καινούργιο εισιτήριο, γιατί αυτό που είχε ήταν «χρησιμοποιημένο», τότε αυτός άρχισε να τον γρονθοκοπά στο πρόσωπο.

Όπως αναφέρει το lamiareport.gr, o οδηγός διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Λαμίας, ενώ ο 22χρονος το έσκασε. Λίγες ώρες αργότερα ο ίδιος νεαρός πέταξε πέτρα σε και έσπασε παράθυρο διερχόμενου λεωφορείου του Αστικού ΚΤΕΛ Λαμίας, στο 1ο χλμ Λαμίας - Αθηνών.

Τελικά ο 22χρονος συνελήφθη λίγο μετά τα μεσάνυχτα από αστυνομικούς του Α.Τ. Λαμίας στην Ανθήλη και θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα κατηγορούμενος για πρόκληση σωματικών βλαβών και φθορά ξένης ιδιοκτησίας.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι ο 22χρονος Ρομά είχε προκαλέσει στο παρελθόν παρόμοιο επεισόδιο με οδηγό του Αστικού ΚΤΕΛ Λαμίας και τότε είχε σπάσει με πέτρα το παράθυρο και είχε τραυματίσει επιβάτη χωρίς όμως να επιτεθεί στον οδηγό του οχήματος.

Σχετικές ειδήσεις