ΕΛΛΑΔΑ

Χριστούγεννα 2016: Φωταγωγήθηκε η πλατεία Συντάγματος (pics&vid)

Χριστούγεννα 2016: Φωταγωγήθηκε η πλατεία Συντάγματος (pics&vid)

Στο χριστουγεννιάτικο πνεύμα μπήκε και επίσημα από απόψε (9/12) η Αθήνα με την φωταγώγηση του παραδοσιακού καραβιού.

Ρεπορτάζ: Νικόλ Παπάζογλου

Υπέροχη μουσική, ευχάριστη διάθεση και πολλά χαμόγελα συνέθεσαν το σκηνικό στην πλατεία Συντάγματος με τη μουσική συνοδεία της Big Band του Δήμου Αθηναίων αλλά με την νέα τραγουδοποιό Γιάννα Βασίλειου υπό την καλλιτεχνική επιμέλεια του Σάμι Αμίρη.

Μικροί αλλά και μεγάλοι εκμεταλλευόμενοι τόσο τον καλό καιρό όσο και την ευχάριστη ατμόσφαιρα που επικρατεί από τις 6 το απόγευμα στο κέντρο της Αθήνας, γέμισαν την πλατεία Συντάγματος.

Φωτογραφίες, selfies με το καράβι αλλά και χορός ήταν οι πρωταγωνιστές της βραδιάς.

Το σύνθημα για την επίσημη φωταγώγηση της πόλης έδωσε ο Δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης και αφού ευχήθηκε χρόνια πολλά είπε:

«Η Αθήνα υποδέχεται με ομοψυχία τα φετινά Χριστούγεννα. Χριστούγεννα ελπίδας και αισιοδοξίας. Γιορτάζουμε όλοι μαζί, χωρίς αποκλεισμούς – κάτοικοι, επισκέπτες, άνθρωποι που βρέθηκαν στην Αθήνα παρά τη θέλησή τους και στο ταξίδι της αναζήτησης για μια καλύτερη ζωή.

Από την καρδιά της πόλης η γιορτή θα απλωθεί στις γειτονιές και τις κοινότητες της Αθήνας. Με δημοφιλείς καλλιτέχνες, φαντασία και καινούργιες ιδέες. Θα είμαστε, όπως κάθε χρονιά, δίπλα και στους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη.

Μια πόλη φιλόξενη και ανοικτή σε όλες και όλους, με ομοψυχία, ουσιαστική αλληλεγγύη και ελπίδα. Η Αθήνα της καρδιάς μας!Χρόνια πολλά και καλές γιορτές!!».

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στην παραπάνω gallery

Σχετικές ειδήσεις