ΕΛΛΑΔΑ

Λιποθύμησε η «μαύρη χήρα» στο δικαστήριο (video)

Λιποθύμησε η «μαύρη χήρα» στο δικαστήριο (video)

Επεισοδιακή ήταν η όγδοη ημέρα της δίκης της 39χρονης Δήμητρας Βούλγαρη στο Δικαστικό Μέγαρο Τρίπολης.

Μετά την τελευταία διακοπή και την αποχώρηση των συνηγόρων υπεράσπισης της κατηγορουμένης, η πρόεδρος κήρυξε τη συνέχιση της δίκης, ενώ ζήτησε τη βίαιη προσαγωγή των μαρτύρων, σύμφωνα με το arcadiaportal.

Η κατηγορουμένη ζήτησε και έλαβε το λόγο και υποστήριξε ότι «δεν είχατε το δικαίωμα να αποβάλετε τους συνηγόρους μου χωρίς να ερωτηθώ και επίσης μου ορίσατε άλλους δικηγόρους για τους οποίους δεν με ρωτήσατε».

«Οι δικηγόροι δεν είναι αποδεκτοί γιατί δεν γνωρίζουν τη δικογραφία μιας τέτοιας σημαντικής δίκης. Ακόμα οι συνήγοροι δεν γνωρίζουν την υπόθεση και δεν τους εμπιστεύομαι».

Η πρόεδρος, όμως, παρά τα λεγόμενα της κατηγορουμένης, έδειξε ότι είναι αποφασισμένη να συνεχίσει τη δίκη και έτσι κάλεσε τον μάρτυρα «κλειδί», στο σπίτι του οποίου βρέθηκε νεκρός ο άτυχος ναυτικός. Μετά από αυτή την εξέλιξη η κατηγορούμενη φαίνεται να έχασε τις αισθήσεις της και να λιποθύμησε, πέφτοντας στο πάτωμα.

Κατόπιν, ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο και η γυναίκα μεταφέρθηκε στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο.

Περίπου στις 16:30 η πρόεδρος ανακοίνωσε ότι η δίκη θα συνεχιστεί κανονικά, ενώ μίλησε για δήθεν λιποθυμία της κατηγορούμενης, η οποία ισοδυναμεί με εκούσια αποχώρησή της από τη δίκη. Στο εδώλιο, ύστερα από όλα αυτά, κάθισε ως μάρτυρας ο φίλος του θύματος, η κατάθεση του οποίου αναμένεται να φωτίσει την υπόθεση.

Σχετικές ειδήσεις