ΕΛΛΑΔΑ

Χριστούγεννα 2016: Αρχίζει η επιστροφή των εκδρομέων - Με τι καιρό θα ταξιδέψετε;

Χριστούγεννα 2016: Αρχίζει η επιστροφή των εκδρομέων - Με τι καιρό θα ταξιδέψετε;

Αυξάνεται σταδιακά η κίνηση των οχημάτων στις εθνικές οδούς καθώς επιστρέφουν στην πρωτεύουσα οι εκδρομείς των Χριστουγέννων.

Οι οδηγοί θα έχουν σύμμαχο τον καιρό μιας και σύμφωνα με τους μετεωρολόγους δεν αναμένεται κάτι περισσότερο από λίγες πρόσκαιρες βροχές στα ανατολικά και νότια τμήματα του Αιγαίου και τη Θράκη.

Η Τροχαία έχει λάβει όλα τα μέτρα για την ομαλή κυκλοφορία και εκτός απροόπτου η επιστροφή των εκδρομέων θα γίνει χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Η κίνηση αναμένεται να κορυφωθεί το απόγευμα και το μόνο πρόβλημα που ενδέχεται να προκύψει είναι στην είσοδο της Αθήνας καθώς, φέτος η έξοδος των εκδρομέων ήταν αυξημένη.

Στην Αττική περιμένουμε παροδικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί μέτριοι. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 6 έως 13 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι 5 μποφόρ, και βαθμιαία τοπικά ισχυροί 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 2 έως 11 βαθμούς, αλλά περιφερειακά της πόλης το πρωί θα εκδηλωθεί παγετός.

Σύμφωνα με τους μετεωρολόγους, ο καιρός θα χαλάσει από τις 28 Δεκεμβρίου, με χιόνια και παγετό σε Αττική, Βοιωτία και Εύβοια, γεγονός που θα δυσκολέψει την έξοδο των εκδρομέων της Πρωτοχρονιάς.

Σχετικές ειδήσεις