ΕΛΛΑΔΑ

Λαμία: Στα χέρια της αστυνομίας ένας άνδρας για το φόνο της παιδοψυχιάτρου

Λαμία: Στα χέρια της αστυνομίας ένας άνδρας για το φόνο της παιδοψυχιάτρου

Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκεται από το μεσημέρι της Παρασκευής (30/12) ο νούμερο ένα ύποπτος για την δολοφονία της Λαμιώτισσας παιδοψυχιάτρου Θώμης Κουμπούρα.

Ένας άνδρας από το περιβάλλον της άτυχης γυναίκας, έχει προσαχθεί και οδηγηθεί στο κτήριο της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φθιώτιδας.

Όπως αναφέρει μάλιστα ο ίδιος σε ανάρτησή του στο facebook, το μοιραίο βράδυ βρισκόταν στο σπίτι της παιδοψυχολόγου.

Σύμφωνα με το lamiastar.gr, στην ανάρτηση ο άνδρας επισημαίνει πως είχε άριστες σχέσεις με την 45χρονη και το βράδυ της Τετάρτης επικοινώνησε μαζί της και την ρώτησε αν μπορεί να κοιμηθεί στο σπίτι της. Πάντα σύμφωνα με τον ίδιο, εκείνη του απάντησε θετικά αν και του είπε πως έχει πυρετό.

Πήγε στο σπίτι και αφού συζήτησαν, χρειάστηκε να κατέβει στο αυτοκίνητό του. Πήρε τα κλειδιά από την 45χρονη, κατέβηκε στο αυτοκίνητο, ωστόσο, όταν επέστρεψε όπως αναφέρει, κάποιος τον χτύπησε με βαρύ αντικείμενο και έχασε τις αισθήσεις του.

Όταν συνήρθε, βρισκόταν στο αυτοκίνητό του γυμνός, με τρομερό πονοκέφαλο και με σκασμένο λάστιχο στο αυτοκίνητο του. Στη συνέχεια ντύθηκε, άλλαξε το λάστιχο και άρχισε να οδηγεί χωρίς να ξέρει προς τα πού.

Έφτασε σε ένα μοναστήρι, εκεί κοιμήθηκε πολλές ώρες και στη συνέχεια μοναχοί τον έδιωξαν.

Πληροφορίες του tvstar.gr αναφέρουν, ότι ο άνδρας βρέθηκε σε μία καλύβα στο Κρίκελο Ευρυτανίας.

Εκεί διερχόμενοι τον αντιλήφθησαν, διαπίστωσαν πως κάτι δεν πήγαινε καλά και ενημέρωσε την αστυνομία. Οι αστυνομικοί τον προσήγαγαν και ενημέρωσαν τους συναδέλφους τους της ασφάλειας Λαμίας.

Υπενθυμίζεται ότι η γυναίκα είχε βρεθεί δολοφονημένη μέσα στο σπίτι της, με πολλαπλά τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο.

Διαβάστε εδώ για το άγριο φονικό

Το κείμενο του άνδρα, στο οποίο υποστηρίζει ότι είναι αθώος και ότι του έχουν στήσει πλεκτάνει, είναι γεμάτο ασυναρτησίες.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr σε βίντεο που έχει ανεβάσει στο Facebook, μιλάει ο ίδιος και αναφέρει: «Δεν ξέρω τι έχει γίνει... Μου την έχουν στήσει αυτοί οι βρομιάρηδες, όπως τη στήνουνε σε όλους... Είναι παντού, είναι στα γραφεία μας. Παντού έχουνε κάνει ζημιά, προσπάθησαν να μου κλείσουν το στόμα, να με κατεβάσουν από Πρόεδρο...»

Σε άλλη ανάρτησή του γράφει: «Προσπάθησαν οι βρωμιαρηδες να μου κλείσουν το στόμα ξέραν ότι θα τους αποκαλύψω παρακολουθούσαν το κινητό μου μου στεισαν ΜΕΓΆΛΗ πλεκτάνη κ ακόμη δεν ξέρω τι έχει γίνει 2 μέρες μέσα στο χιόνι- 15 έχω κρυοπαγηματα παντού περπάτησα χιλιόμετρα μέσα στο χιόνι βρήκα ένα χωριό εδώ έχει ίντερνετ κ σας μιλάω αδέλφια μου βγάλτε τα όλα στον αέρα είναι μεγάλη προδοσία Κ ξέραμε ότι από εμένα θα το βρούνε όπως κ Ο Λαμπράκης ΈΤΣΙ κ αυτοί μου ρίξανε πρώτον την σφαίρα αλλά τους νίκησα κ πάλι πολεμιστής από ΑΤΣΆΛΙ...».


Σχετικές ειδήσεις