ΕΛΛΑΔΑ

Τι θα συμβεί στις 3 Φεβρουαρίου στο μετρό της Αθήνας;

Τι θα συμβεί στις 3 Φεβρουαρίου στο μετρό της Αθήνας;

Στις 3 του Φεβρουαρίου στο μετρό της Αθήνας οι επιβάτες δεν θα ακούσουν «Mind the Gap», αλλά «Mind the Lab» για να αποβιβαστούν στην πιο δημοφιλή στάση του μετρό που γράφει «Τεχνολογία και Επιστήμη».

Πρόκειται για μια ακόμη πρωτοβουλία του εκπαιδευτικού οργανισμού «Επιστήμη-Επικοινωνία- SciCo», που από το 2008 μέσα από ποικίλες δράσεις πρωταγωνιστεί με ξεχωριστή επιτυχία στον χώρο της επικοινωνίας της Επιστήμης, επινοώντας διαρκώς νέους τρόπους «συμφιλίωσής» της με το ευρύ κοινό.

Έτσι λοιπόν την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου από τις 08:00 ως τις 22:00, οι σταθμοί του μετρό: Εθνική Άμυνα, Άλιμος, Ελληνικό, Πειραιάς, Σύνταγμα, Αγ. Μαρίνα, Ανθούπολη, Κεραμεικός, Αγ. Αντώνιος, Αγ. Δημήτριος, Ευαγγελισμός, Δουκίσσης Πλακεντίας, θα γεμίσουν με εντυπωσιακά επιστημονικά πειράματα, ψηφιακά διαδραστικά παιχνίδια, επιστημονικά «στιγμιότυπα», τεχνολογικές εφαρμογές, εκθέματα, καλλιτεχνικά δρώμενα και πολλές άλλες δραστηριότητες, που θα πραγματοποιηθούν με τη συμμετοχή νέων επιστημόνων, ερευνητών και εκπαιδευτικών, οι οποίοι υπόσχονται να αποκαλύψουν στους επιβάτες του μετρό την επιστήμη που συνοδεύει τις καθημερινές τους δραστηριότητες και να κεντρίσουν το ενδιαφέρον μικρών και μεγάλων πολιτών ανεξαρτήτου ηλικίας, μορφωτικού επιπέδου, εθνικότητας, επαγγέλματος και ενδιαφερόντων.

Σχετικές ειδήσεις