ΕΛΛΑΔΑ

Άγριο έγκλημα στην Κομοτηνή: Η ανακοίνωση του «Χαμόγελο του Παιδιού» για τον 6χρονο

Άγριο έγκλημα στην Κομοτηνή: Η ανακοίνωση του «Χαμόγελο του Παιδιού» για τον 6χρονο

Με ανακοίνωσή του το Χαμόγελο του Παιδιού αναφέρεται στην τραγική κατάληξη που είχε η εξαφάνιση του 6χρονου Μεχμεταλή Σεζάλ από την Κομοτηνή, τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί από την Κυριακή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Χαμόγελο του Παιδιού:

«Η αναζήτηση του 6χρονου Μεχμεταλή Σεζάλ δυστυχώς είχε τραγική κατάληξη, καθώς βρέθηκε σήμερα νεκρό. Τα αίτια θανάτου θα ανακοινωθούν από τις αρμόδιες αρχές.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια και ήδη έχει δηλώσει τη διαθεσιμότητά του για παροχή συναισθηματικής και ψυχολογικής υποστήριξης.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» εφιστά την προσοχή όλων στην κρισιμότητα των πρώτων λεπτών στην εξαφάνιση ενός παιδιού. Κάθε λεπτό μετράει όταν αναζητείται ένα παιδί. Η εξαφάνιση του 6χρονου αγοριού είχε δηλωθεί χθες το βράδυ στις αρμόδιες αρχές ενώ «Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε σήμερα το πρωί. Άμεσα ενεργοποιήθηκε ο μηχανισμός Amber Alert και ταυτόχρονα ο οργανισμός κινητοποιήθηκε σε συνεργασία και με άλλες ομάδες έρευνας και διάσωσης για να βρεθούν στο σημείο της εξαφάνισης, τόσο με εξειδικευμένους εθελοντές και σκυλιά διάσωσης όσο και με τον κατάλληλο υλικοτεχνικό εξοπλισμό. Όλοι όμως έφτασαν αργά...».

Διαβάστε ΕΔΩ όλο το χρονικό της υπόθεσης

Σχετικές ειδήσεις