ΕΛΛΑΔΑ

Μυτιλήνη: Και δεύτερος νεκρός πρόσφυγας στη Μόρια

Μυτιλήνη: Και δεύτερος νεκρός πρόσφυγας στη Μόρια

Ένας ακόμα νεκρός στον καταυλισμό προσφύγων και μεταναστών στη Μόρια, μέσα σε λίγα εικοσιτετράωρα.

Νεκρός βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου (28/01) ένας Σύριος πρόσφυγας ο οποίος διέμενε στον καταυλισμό που έχει δημιουργεί στη Μόρια της Μυτιλήνης.

Ο άτυχος άνδρας, ηλικίας 46 ετών δεν ξύπνησε το πρωί και τον βρήκαν στη σκηνή του χωρίς τις αισθήσεις του.

Τα αίτια του θανάτου του παραμένουν άγνωστα ενώ στο σημείο μεταβαίνει ιατροδικαστής.

Αίσθηση προκαλεί η πληροφορία ότι ο Σύριος πρόσφυγας που βρέθηκε νεκρός το πρωί του Σαββάτου (28/01) στον καταυλισμό στη Μόρια της Μυτιλήνης ζούσε στην ίδια σκηνή με τον άλλον πρόσφυγα που είχε βρεθεί νεκρός την Τρίτη.

Όπως αναφέρει το LesvosNews.gr, ο 46χρονος πρόσφυγας που βρέθηκε νεκρός στη Μόρια, ήταν μέσα στην ίδια σκηνή που βρέθηκε νεκρός και ο 22χρονος Αιγύπτιος. Με βάση πάντα τις πληροφορίες που επικαλείται το LesvosNews.gr, στη σκηνή βρέθηκε μαγκάλι το οποίο είχε ανάψει ο 46χρονος για να προφυλαχθεί από το κρύο.

Υπενθυμίζεται ότι το απόγευμα της Τρίτης (24/01) είχε μεταφερθεί νεκρός στο νοσοκομείο ένας 22χρονος Αιγύπτιος, ο οποίος διέμενε στον καταυλισμό προσφύγων και μεταναστών στη Μόρια.

Ο 22χρονος δεν ξύπνησε το πρωί μαζί με τους άλλους μετανάστες με τους οποίους διέμενε στη σκηνή.

Βρέθηκε δε νεκρός από αυτούς όταν επέστρεψαν στη σκηνή μετά από ώρες.

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες ακόμα πληροφορίες του LesvosNews.gr, ο μετανάστης πέθανε από αναθυμιάσεις θερμάστρας, ενώ προσπαθούσε να ζεσταθεί από το κρύο.

Σχετικές ειδήσεις