ΕΛΛΑΔΑ

Απεργία σε Μετρό, ΗΣΑΠ και Τραμ: Κόλαση στους δρόμους – Ποια σημεία να αποφύγετε (pics)

Απεργία σε Μετρό, ΗΣΑΠ και Τραμ: Κόλαση στους δρόμους – Ποια σημεία να αποφύγετε (pics)

Απεργία ΜΜΜ: Με υπομονή πρέπει να «οπλιστούν» όσοι οδηγοί κινούνται αυτή την ώρα σε κεντρικούς δρόμους της Αθήνας, καθώς παρατηρείται κυκλοφοριακό «έμφραγμα» λόγω της 24ωρης απεργίας σε Μετρό, Ηλεκτρικό και Τραμ.

«Μοναδικό αίτημά μας είναι να μην προχωρήσει, εδώ και τώρα, η νομοθετική ρύθμιση που προωθεί το υπουργείο Μεταφορών και Υποδομών μειώνοντας τα έσοδα της εταιρείας, απαξιώνοντάς την και ανοίγοντας το δρόμο για να πωληθεί σε ιδιώτες», υποστηρίζουν σε σχετική ανακοίνωσή τους οι εργαζόμενοι στα Μέσα Σταθερής Τροχιάς.

Σοβαρά προβλήματα παρουσιάζει αυτή την ώρα η Αθηνών-Λαμίας (Αθηνών έως την έξοδο του κόμβου Καλυφτάκη) από Πειραιώς ως Φιλαδέλφεια, αλά και το ρεύμα από Λυκόβρυση έως την Παραλιακή.

Προβλήματα παρουσιάζει αυτή την ώρα η άνοδος της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, η κάθοδος της Μεσογείων, η άνοδος της Βασ. Κωνσταντίνου αλλά και της Λεωφόρου Συγγρού στο ύψος της Αμφιθέας.

Με δυσκολία, εξάλλου, πραγματοποιείται η κίνηση των οχημάτων στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, στο ρεύμα προς Αθήνα από την Ηλιούπολη, αλλά και στην οδό Πειραιώς στο ρεύμα προς Ομόνοια από τη Χαμοστέρνας.

Αυξημένη κίνηση παρατηρείται και στο λιμάνι του Πειραιά.

Δείτε τους παρακάτω πίνακες την κίνηση στους δρόμους της Αθήνας σύμφωνα με την Τροχαία

pinakas new 1
pinakas new 2

Εν τω μεταξύ, ο σταθμός «Περιστέρι» της γραμμής 2 του Μετρό θα είναι κλειστός και την Πέμπτη (02/03/2017), καθώς εκεί πραγματοποιούνται τεχνικές εργασίες για το ηλεκτρονικό εισιτήριο.

Οδηγοί και επιβατικό κοινό πρέπει να «οπλιστούν» με υπομονή καθώς τις ώρες αιχμής στις κεντρικές λεωφόρους της Αθήνας η κίνηση θα είναι πολύ αυξημένη και το μποτιλιάρισμα θα είναι αναπόφευκτο.

Τα λεωφορεία και τα τρόλεϊ θα κινούνται κανονικά και είναι τα μοναδικά μέσα τα οποία μπορούν να χρησιμοποιούν οι κάτοικοι του Λεκανοπεδίου. Με το Μετρό, τον ΗΣΑΠ και το Τραμ ακινητοποιημένα, τα λεωφορεία αναμένεται να είναι γεμάτα, γι΄ αυτό καλό θα είναι να ξεκινήσετε λίγο νωρίτερα για τις δουλειές σας.

Λύση αποτελεί και το ταξί ωστόσο, θα πρέπει να υπολογίσετε και την κίνηση στους δρόμους καθώς αρκετοί πολίτες που χρησιμοποιούν τα Μέσα Σταθερής Τροχιάς θα πάρουν το αυτοκίνητο για να κινηθούν την ημέρα της απεργίας.

Σχετικές ειδήσεις