ΕΛΛΑΔΑ

Τρόμος στις πιάτσες των Ταξί: Πόρτα – πόρτα ψάχνει τον μανιακό η αστυνομία

Τρόμος στις πιάτσες των Ταξί: Πόρτα – πόρτα ψάχνει τον μανιακό η αστυνομία

Σοκαρισμένοι από τις επιθέσεις του μανιακού δολοφόνου εναντίον των συναδέλφων τους είναι οι ταξιτζήδες που πηγαίνουν για το μεροκάματο με το φόβο.

Για κούρσες... τρόμου κάνουν λόγο οι οδηγοί – Πού εστιάζουν οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ.

Πολλοί από αυτούς, κυρίως τα βράδια, κυκλοφορούν ανά ζεύγη ενώ ορισμένοι παίρνουν και συγγενείς τους μαζί υπό το φόβο να τους επιτεθεί ο δολοφόνος.

Κάθε νεαρό άτομο, που πλησιάζει στις πιάτσες ή κάνει σήμα για να επιβιβαστεί, το κοιτούν με καχυποψία και από τις πρώτες ερωτήσεις που θα του κάνουν προσπαθούν να καταλάβουν αν πρόκειται για τον μανιακό που έχει ήδη σκοτώσει ένα 52χρονο ταξιτζή και έχει αποπειραθεί να σκοτώσει ακόμα έναν που γλίτωσε από θαύμα.

Η αστυνομία αναζητά κάθε στοιχείο που θα την οδηγήσει στα ίχνη του μανιακού ενώ ζητά από ταξιτζήδες να καταθέτουν οτιδήποτε γνωρίζουν που θα τους βοηθήσει να βρουν το δολοφόνο.

Παράλληλα στήνουν μπλόκα σε σημεία τα οποία εικάζουν ότι μπορεί να χρησιμοποιεί ο δράστης ενώ προσπαθούν να τον παγιδέψουν τσεκάροντας κάθε δρομολόγιο που ξεκινά από την πιάτσα του Πλατάνου στην Κηφισιά.

Αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. εκφράζουν την ανησυχία μήπως ο μανιακός επεκτείνει τη δράση του και σε άλλες περιοχές και ζητούν από τους αυτοκινητιστές να είναι ιδιαιτέρως προσεχτικοί.

Στην οδό Χαριλάου Τρικούπη στην Κηφισιά, όπου ο δράστης έχει οδηγήσει και τα δύο θύματά του, περιπολούν συνεχώς αστυνομικοί της ΔΙΑΣ ενώ οι περιπολίες επεκτείνονται και στις γύρω περιοχές, Εκάλη, Ερυθραία, Άγιο Στέφανο και άλλες.

Όλες οι μαρτυρίες μιλούν για πρόσωπο νεαρής ηλικίας που φοράει αθλητικές φόρμες και κουκούλα, ακόμα και όταν μπαίνει στο ταξί.

Στο μικροσκόπιο έχει μπει το σύστημα εντοπισμού θέσης (GPS) που είχε στο ταξί ο άτυχος 52χρονος και η διαδρομή που ακολούθησε το όχημα μέχρι την Χαριλάου Τρικούπη στην Κηφισιά, σημείο που είχε γίνει και η προηγούμενη δολοφονική ενέργεια. To GPS έχει αποτυπώσει το δρομολόγιο που ακολούθησε την μοιραία νύχτα ο 52χρονος, που έμελλε να είναι και το τελευταίο του.

Σχετικές ειδήσεις