ΕΛΛΑΔΑ

Creative Greece 2017 – Forum για την Ελλάδα της εξωστρέφειας

Creative Greece 2017 – Forum για την Ελλάδα της εξωστρέφειας

Ο εκδοτικός οργανισμός ACTIVE BUSINESS PUBLISHING διοργανώνει για μια ακόμη χρονιά το ετήσιo forum για την ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑΣ CREATIVE GREECE 2017.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα, 20 Μαρτίου 2017 και ώρα 5 μμ στην αίθουσα Grand Ballroom του HOTEL GRANDE BRETAGNE ATHENS.

Στη διάρκειά της θα δοθούν οι διακρίσεις CREATIVE GREECE AWARDS 2017 στις επιχειρήσεις της χώρας, που διακρίνονται για τις επιδόσεις τους στον τομέα της εξωστρέφειας (εξαγωγές, τουρισμός, ναυτιλία).

Oι διακρίσεις CREATIVE GREECE AWARDS 2017 θα αφορούν τις επιχειρήσεις

Α) με τις υψηλότερες (βάσει κύκλου εργασιών) εξωστρεφείς παραγωγικές επιχειρήσεις της χώρας (ενέργεια, πετρελαιοειδή, μεταλλικά προϊόντα, μη μεταλλικά ορυκτά, φάρμακα, μάρμαρα, ελαιόλαδο, κρασί, ποτά, χυμοί, κλπ),

Β) με τις υψηλότερες επιδόσεις στον τομέα των τουριστικών υπηρεσιών,

Γ) με τις υψηλότερες επιδόσεις στον τομέα της ναυτιλίας.

Στην εκδήλωση θα παρευρεθούν:

-Πρέσβεις και εμπορικοί ακόλουθοι σημαντικών χωρών με υψηλό επίπεδο διμερών οικονομικών και εμπορικών σχέσεων που θα παρουσιάσουν τις προοπτικές διεύρυνσης της συνεργασίας με ελληνικές επιχειρήσεις

-Εκπρόσωποι των φορέων του κλάδου της εξωστρέφειας,
προσωπικότητες του πολιτικού κόσμου, εκπρόσωποι των σημαντικότερων επιχειρηματικών ομίλων της χώρας και

-Θα παρευρεθούν επίσης εκπρόσωποι των ΜΜΕ

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα δοθεί στη δημοσιότητα ο φερώνυμος αγγλόφωνος ετήσιος οδηγός CREATIVE GREECE 2017 Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑΣ .

Στον οδηγό θα αποτυπώνονται όλες οι εξελίξεις στους τομείς της εξωστρέφειας, δηλαδή: την βιομηχανία, την ναυτιλία και τον τουρισμό.

Ταυτοχρόνως, στον οδηγό θα συμπεριλαμβάνονται παρεμβάσεις των σημαντικότερων εκπροσώπων των παραπάνω τομέων. Κλαδικές αναλύσεις, οικονομικά αποτελέσματα, διαγράμματα, πίνακες θα δίνουν μια αναλυτική εικόνα των εξελίξεων του τομέα.

Ο οδηγός θα κυκλοφορήσει στο εξωτερικό ενώ θα αποσταλεί ηλεκτρονικά σε χιλιάδες δίκτυα διανομής του εξωτερικού αλλά και οργανισμούς που προωθούν την Ελλάδα στο εξωτερικό είτε ως τουριστικό είτε ως εμπορικό και επενδυτικό προορισμό.

Σχετικές ειδήσεις