ΕΛΛΑΔΑ

Γλυφάδα: Μυστήριο με την αυτοκτονία της 16χρονης – Γιατί «ψάχνουν» τον υπολογιστή της

Γλυφάδα: Μυστήριο με την αυτοκτονία της 16χρονης – Γιατί «ψάχνουν» τον υπολογιστή της

Συγκλονισμένο το πανελλήνιο από την αυτοκτονία 16χρονης στη Γλυφάδα – Βρέθηκε κρεμασμένη στο δωμάτιο του σπιτιού της – Γιατί οι Αρχές «ψάχνουν» τον υπολογιστής της – Έπεσε θύμα του μακάβριου διαδικτυακού παιχνιδιού choking game;

Σοκ έχει προκαλέσει η υπόθεση της αυτοκτονίας 16χρονης στη Γλυφάδα. Ήταν Δευτέρα (27/03/2017), όταν η μητέρα της μαθήτριας έμελλε να βρεθεί μπροστά στο μακάβριο θέαμα. Βρήκε την κόρη της κρεμασμένη με ένα μαντήλι στη ντουλάπα του δωματίου της.

Το 16χρονο κορίτσι την τραγική εκείνη ημέρα είχε ιδιαίτερο μάθημα στις 15:00 το μεσημέρι. Όταν πήγε η καθηγήτρια στο σπίτι της οικογένειας, χτύπησε την πόρτα, ωστόσο, κανείς δεν της άνοιξε. Η γυναίκα φέρεται να ειδοποίησε τη μητέρα της μαθήτριας, η οποία πήγε στο σπίτι, όπου εντόπισε νεκρή την κόρη της.

Έπεσε θύμα του choking game;

Οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν πως δεν αποκλείεται το 16χρονο παιδί να ήταν θύμα του μακάβριου διαδικτυακού παιχνιδιού choking game ή το «παιχνίδι της ασφυξίας», το οποίο έχει προκαλέσει το θάνατο πολλών παιδιών και εφήβων σε όλο τον κόσμο.

Ωστόσο, από τις μέχρι στιγμής έρευνες της Αστυνομίας και από τις μαρτυρίες δεν υπάρχει καμία ένδειξη που να οδηγεί στο συμπέρασμα πως το κορίτσι έχασε κατ’ αυτόν τον τρόπο τη ζωή του. Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν ότι φίλες της, οι οποίες κλήθηκαν για κατάθεση στο Αστυνομικό Τμήμα, απέκλεισαν το ενδεχόμενο η 16χρονη να είχε σχέση με αυτό το παιχνίδι, ενώ έκαναν λόγο για ένα χαρούμενο κορίτσι, το οποίο δεν είχε δώσει καμία ένδειξη ότι κάτι την απασχολεί.

Σημειώνεται, ότι η 16χρονη δεν έχει αφήσει κάποιο σημείωμα.

Όλες οι έρευνες στρέφονται, πλέον, στην εξέταση του ηλεκτρονικού υπολογιστή και του κινητού της 16χρονης, ενώ την υπόθεση έχει αναλάβει το Αστυνομικό Τμήμα Γλυφάδας.

Σχετικές ειδήσεις