Συγκέντρωση διαμαρτυρίας και πορεία του ΠΑΜΕ κατά των νέων μέτρων (pics)

Newsbomb

Με σύνθημα «Κάτω τα μέτρα και τα αντίμετρα κυβέρνησης - ΕΕ - μονοπωλίων. Διεκδικούμε τις σύγχρονες ανάγκες μας» Σωματεία, Ομοσπονδίες, Εργατικά Κέντρα και άλλοι φορείς διαδηλώνουν ενάντια στα αντιλαϊκά παζάρια κυβέρνησης - κουαρτέτου και στα νέα βάρβαρα μέτρα που έρχονται να προστεθούν σε αυτά που ήδη εφαρμόζονται.

Ρεπορτάζ: Νικόλ Παπάζογλου

Στη συγκέντρωση του ΠΑΜΕ, ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, σε δηλώσεις του επισήμανε:

«Η ελπίδα για το λαό δε βρίσκεται στα παζάρια της κυβέρνησης με το κουαρτέτο, ούτε στις πολιτικές διεργασίες των άλλων κομμάτων του κατεστημένου. Η ελπίδα, η διέξοδος για το λαό βρίσκεται στην ταξική πάλη, στη διεκδίκηση των σύγχρονων λαϊκών αναγκών του και βεβαίως βρίσκεται στην κατεύθυνση ριζικής αλλαγής, ριζικών ανατροπών, στην οικονομία και την κοινωνία.

Η σημερινή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ, τα σημερινά συλλαλητήρια σε όλη τη χώρα, 62 τον αριθμό, και οι πορείες που γίνονται, είναι μια πρώτη απάντηση σε όλα αυτά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο ελληνικός λαός εξαιτίας της κυβερνητικής πολιτικής και της πολιτικής της ΕΕ».

Δείτε το βίντεο:

Σημειώνεται ότι θα ακολουθήσει πορεία προς τη Βουλή ενώ θα ισχύσουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας έως ότου ολοκληρωθεί.

Σχετικές ειδήσεις

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved