ΕΛΛΑΔΑ

Chatbot: Βρείτε τα θέματα του Νewsbomb.gr χρησιμοποιώντας τον Messenger !

Chatbot: Βρείτε τα θέματα του Νewsbomb.gr χρησιμοποιώντας τον Messenger !

Ειδήσεις | Newsbomb.gr: Ακόμη πιο εύκολη έγινε η αναζήτηση δημοσιευμένων θεμάτων στο Newsbomb.gr, καθώς εκτός της «κλασικής» επιλογής μέσω της περιοχής αναζήτησης στην πάνω πλευρά του site, υπάρχει πλέον και η δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε το Facebook Messenger- Η νέα εφαρμογή Chatbot είναι εδώ για να ευκολύνει τη ζωή σας

Το Νewsbomb.gr είναι ένα από τα πρώτα ενημερωτικά sites στην Ελλάδα που απέκτησαν το δικό τους chatbot.

Τι είναι αυτό;

Πρακτικά, μία δυνατότητα που υπάρχει στο Facebook Messenger, όπου ο χρήστης ανοίγει ένα chat με την σελίδα του newsbomb.gr στο Facebook και πληκτρολογώντας λέξεις – κλειδιά να του «επιστρέφουν» τα πιο σχετικά θέματα.

chat 1

Βημα - βήμα όλη η διαδικασία στο Chatbot

Για παράδειγμα, αν ανοίξετε ένα τέτοιο chat, τότε μετά το καλωσόρισμα θα μπορείτε να πληκτρολογήσετε «καιρός Θεσσαλονίκη» και αμέσως να σας εμφανιστεί το θέμα με τις προβλέψεις για τις καιρικές συνθήκες.

Ή αν βάλετε «Survivor», τότε θα δείτε τη λίστα με τα πιο σχετικά θέματα του γνωστού reality show.

Chatbot 24 x 7

Η διαδικασία είναι πλήρως αυτοματοποιημένη κάτι που σημαίνει ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το chatbot του Newsbomb.gr, 24 ώρες την ημέρα και 7 ημέρες την εβδομάδα.

Ακόμη, την πρώτη φορά που θα συνδεθείτε, θα ερωτηθείτε αν θέλετε να εγγραφείτε στο newsletter με τις κορυφαίες ειδήσεις της ημέρες.

Επίσης, το σύστημα σας καθοδηγεί με ερωτήσεις προκειμένου να σας διευκολύνει να βρείτε το δημοσίευμα που αναζητείτε.

Σημειωτέον πως το chatbot του Newsbomb.gr αποτελεί μία από τις πιο ολοκληρωμένες υλοποιήσεις που εφαρμόζονται αυτή τη στιγμή στο Internet και στα Social Media.

Ακολουθήστε εδώ το Newsbomb.gr στο Facebook

Ακολουθήστε εδώ το Newsbomb.gr στο Twitter

Σχετικές ειδήσεις