ΕΛΛΑΔΑ

Μενίδι: Συνελήφθη ο καθηγητής Χημείας που βιντεοσκοπούσε μαθήτριες

Μενίδι: Συνελήφθη ο καθηγητής Χημείας που βιντεοσκοπούσε μαθήτριες

Χειροπέδες πέρασαν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Αχαρνών, σε έναν 68χρονο καθηγητή, με την κατηγορία της παραγωγής και κατοχής υλικού παιδικής πορνογραφίας.

ΠΩΣ ΠΑΓΙΔΕΥΕ ΤΙΣ ΚΟΠΕΛΕΣ - ΤΙ ΒΡΗΚΑΝ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ

Με «όπλο» τα διουρητικά χάπια, ο καθηγητής Χημείας, «παγίδευε» εδώ και τρία χρόνια μαθήτριες στις οποίες παρέδιδε ιδιαίτερα μαθήματα καθώς τον είχαν εμπιστευτεί προκειμένου να τις προετοιμάσει για τις Πανελλήνιες Εξετάσεις.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 68χρονος, την τελευταία τριετία, με την ιδιότητα του εκπαιδευτικού, παρέδιδε στην οικία του έναντι αμοιβής, ιδιαίτερα μαθήματα σε υποψήφιες μαθήτριες Πανελλαδικών Εξετάσεων.

Κατά τη διάρκεια των μαθημάτων, τους προσέφερε διάφορα ροφήματα στα οποία είχε διαλύσει διουρητικά δισκία ενώ παράλληλα στους χώρους όπου πραγματοποιούνταν τα μαθήματα καθώς και στην τουαλέτα, είχε τοποθετήσει κρυφές κάμερες, με σκοπό να βιντεοσκοπεί τις μαθήτριες.

Ο 68χρονος συνελήφθη το μεσημέρι της Μεγάλης Τετάρτης και κατηγορείται για παραγωγή και κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας κατ' εξακολούθηση, αθέμιτη παρακολούθηση με ειδικά τεχνικά μέσα και αποτύπωση σε υλικό φορέα μη δημόσιας πράξης άλλου κατά συρροή και απόπειρα επικίνδυνης σωματικής βλάβης κατά συρροή.

Από την έρευνα που πραγματοποίησε η Αστυνομία στο σπίτι του καθώς και σε κάδο απορριμμάτων που βρίσκεται κοντά, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • Τέσσερις κάμερες καταγραφής
  • Εννέα σκληροί δίσκοι
  • Επτά usb
  • Οκτώ κάρτες ψηφιακής μνήμης
  • Φαρμακευτικά δισκία
  • Χάρτινα κυτία απόκρυψης των καμερών

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί σήμερα στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.