ΕΛΛΑΔΑ

Πτώση ελικοπτέρου - Αποκάλυψη: «Ο γιος μου έλεγε ότι έπρεπε να πετάξουν άλλη μέρα»

Πτώση ελικοπτέρου - Αποκάλυψη: «Ο γιος μου έλεγε ότι έπρεπε να πετάξουν άλλη μέρα»

Τι αποκαλύπτει η Τάνια Γούλα για τις επιφυλάξεις του ταγματάρχη και κυβερνήτη του στρατιωτικού ελικοπτέρου Χιούι που συνετρίβη στην Ελασσόνα την Τετάρτη (19/04).

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗ ΤΟΥ ΜΟΙΡΑΙΟΥ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟΥ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ ΓΟΥΛΑ

Λίγα εικοσιτετράωρα μετά την τραγωδία με τη συντριβή του ελικοπτέρου, η μητέρα του ταγματάρχη Δημοσθένη Γούλα, κυβερνήτη του μοιραίου Χιούι, ξεσπά και αποκαλύπτει ένα συγκλονιστικό στοιχείο για τις επιφυλάξεις που είχε ο γιος της για τη μοιραία πτήση.

«Τη Δευτέρα το πρωί», αναφέρει στην εφημερίδα «Ειδήσεις», «επικοινώνησα μαζί του. Ταυτόχρονα, δέχθηκε μια κλήση και τον άκουσα να μιλάει στο τηλέφωνο με κάποιον για τις λεπτομέρειες της μοιραίας πτήση. Η στιχομυθία που εγώ άκουσα ήταν η εξής: "Καλά, δεν κάναμε την πτήση νωρίτερα που ο καιρός ήταν καλός; Αύριο, ο καιρός δεν ξέρω πώς θα είναι". Κατάλαβα ότι ο γιος μου ήθελε να πετάξει την Τρίτη που ο καιρός ήταν καλός και όχι την Τετάρτη το πρωί, όταν έπεσε το ελικόπτερο και ο καιρός ήταν άσχημος».

Δείτε εδώ, καρέ - καρέ, την πτώση και συντριβή του Χιούι

Επίσης, συνεχίζει το δημοσίευμα των «Ειδήσεων», σε εκείνο το προφητικό, όπως αποδείχθηκε, τηλεφώνημα άκουσε το γιο της να λέει στον αξιωματικό που είχε επικοινωνήσει μαζί του: «Στις οκτώ παρά είκοσι να είστε εκεί. Να μην αργήσετε, γιατί εγώ θα αναγκαστώ να σβήσω και να ανεφοδιάσω». Δεν κατάλαβε, όπως είπε στην εφημερίδα, τι ακριβώς εννούσε και ούτε τον ρώτησε να μάθει.

Από εκείνη τη στιγμή η Τάνια Γούλα είχε ένα κακό προαίσθημα και καθόταν σε αναμμένα κάρβουνα. Δεν ήθελε όμως να εμπλακεί στη δουλειά του γιου της, καταλήγει το δημοσίευμα.

Δείτε εδώ το χρονικό της πτώσης του ελικοπτέρου

Σχετικές ειδήσεις