ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Εγκεφαλικά νεκρός o 24χρονος που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο μετά το ΠΑΟΚ – ΠΑΟ

Θεσσαλονίκη: Εγκεφαλικά νεκρός o 24χρονος που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο μετά το ΠΑΟΚ – ΠΑΟ

Ο άτυχος νέος είχε τραυματιστεί την περασμένη Πέμπτη (27/04) όταν τον παρέσυρε διερχόμενο αυτοκίνητο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Ήταν λίγο μετά τη λήξη του ποδοσφαιρικού αγώνα Κυπέλλου, μεταξύ ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκού στη Θεσσαλονίκη, όταν ο 24χρονος παρασύρθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο στην προσπάθειά του αποφύγει επίθεση αγνώστων.

Έξι ημέρες μετά, ο διοικητής του νοσοκομείου «Παπανικολάου», Κωνσταντίνος Εμμανουηλίδης μιλώντας στο Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων (ΑΠΕ-ΜΠΕ), επιβεβαίωσε αυτό που όλοι φοβόντουσαν. Ο άτυχος νεαρός θεωρείται εγκεφαλικά νεκρός.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η παράσυρση σημειώθηκε το βράδυ της 27ης Απριλίου, στην οδό Αγίου Δημητρίου, στο ύψος του πανεπιστημιακού νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ. Άγνωστοι κινήθηκαν απειλητικά εναντίον του 24χρονου, πιθανότατα λόγω των οπαδικών προτιμήσεων του νεαρού. Εκείνος στην προσπάθειά του να διασχίσει κάθετα τον οδικό άξονα, παρασύρθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο και τραυματίστηκε πολύ σοβαρά.

Λίγο νωρίτερα, κοντά στο ίδιο σημείο, αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, τέσσερις οπαδοί του «Δικεφάλου του Βορρά», που κινούνταν σε ζεύγη, είχαν καταγγείλει ότι δέχθηκαν ξυλοδαρμό από άγνωστους, με διαφορά λίγων λεπτών. Οι ίδιοι στις καταθέσεις τους στην Αστυνομία έκαναν λόγο για τέσσερις δράστες που τους ξυλοκόπησαν απρόκλητα και στη συνέχεια αφαίρεσαν διάφορα διακριτικά του ΠΑΟΚ που έφεραν πάνω τους. Δύο εξ αυτών, 21 ετών ο καθένας, αλλά κι ένας 35χρονος τραυματίστηκαν και χρειάστηκε να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες στο νοσοκομείο «Άγιος Δημήτριος».

Σχετικές ειδήσεις