ΕΛΛΑΔΑ

Θρίλερ με ανατριχιαστική ανάρτηση στο Facebook: Συνδέεται με τον βιαστή της Δάφνης;

Θρίλερ με ανατριχιαστική ανάρτηση στο Facebook: Συνδέεται με τον βιαστή της Δάφνης;

Ανατριχίλα προκαλεί μία ανάρτηση στο Facebook που έγινε τον Δεκέμβριο του 2016 που πιθανόν συνδέεται με τον 52χρονο βιαστή της φοιτήτριας.

Όπως θα δείτε παρακάτω, στην ανάρτηση περιγράφεται με λεπτομέρεια περιστατικό στο οποίο μία κοπέλα απάντησε σε αγγελία για «φροντίδα τυφλής κοπέλας και οικιακές εργασίες» και η περιγραφή ταιριάζει πολύ με τον 52χρονο δράστη στην υπόθεση της Δάφνης.

Διαβάστε παρακάτω ολόκληρη την επίμαχη ανάρτηση:

«Επίδοξος βιαστής!

αγγελία στη χρυσή ευκαιρία με αυτό το τηλ.

«Ζητείται κυρία για φροντίδα τυφλής κοπέλας και οικιακές εργασίες.»

Πήρα χθές τηλέφωνο για την αγγελία, απάντησε άντρας ηλικίας γύρω στα 50 αν κατάλαβα σωστά απ τη φωνή του, και ισχυρίστηκε πως είναι ξάδερφος της ενδιαφερόμενης, η οποία παρεπιπτόντως λείπει για λίγες μέρες στο εξωτερικό.

Με ρώτησε μόνο την ηλικία μου (ούτε επαγγελματική εμπειρία, ούτε σχέση με ΑΜΕΑ) και θέλησε να πάω στο σπίτι του σήμερα να μιλήσουμε. Όταν τον ρώτησα τη διεύθυνσή του, μου είπε να κατέβω στο μετρό του Αγ. Δημητρίου κ μετά να του τηλεφωνήσω ώστε να μου εξηγήσει πώς να πάω για να τον βρω.

Σήμερα, ημέρα της συνάντησης , υποψιασμένη πως υπάρχει πρόβλημα, δύο ώρες πριν το ραντεβού μας, του τηλεφώνησα, και με το πρόσχημα πως θα με μετέφερε ένας φίλος με αμάξι στο σπίτι του, ξαναζήτησα να μάθω την ακριβή του διεύθυνση. Αυτός αρνήθηκε πεισματικά να μου την δώσει, λέγοντάς μου πως θα με παραλάβει ο ίδιος απ το μετρό, αραδιάζοντάς μου τα εξής επιχειρημάτα

– δεν θέλω να σε φέρει κανείς με αμάξι, γιατί θέλω να μάθεις τη διαδρομή με το μετρό

-δεν θέλω να σε περιμένει κανείς να σε παραλάβει για να γυρίσεις , γιατί θα αγχωθώ

ερωτήσεις

– ο φίλος σου που θα σε φέρει, θα είναι μαζί σου;

– ο φίλος σου που θα σε φέρει, θα σε περιμένει να φύγεις;

Αν και είχα καταλάβει περί τίνος πρόκειται, επέμεινα, ώστε να βεβαιωθώ. Όταν ο τύπος είδε πως ενίσταμαι και θυμώνω, ξεκίνησε μια ρητορική ως εξής: « και για πες μου Γεωργία, πόσο καιρό είσαι άνεργη;»

«εγώ κορίτσι μου θέλω να σε βοηθήσω οικονομικά»

«αν τα βρούμε, θα πληρωθείς και θα σε βοηθήσω ακόμα περισσότερο οικονομικά, ακούγεσαι καλό κορίτσι»

Εν τω μεταξύ όλων αυτών, επέμενε να τον συναντήσω στη συγκεκριμένη στάση του μετρό, και να με παραλάβει με το αυτοκίνητό του.

Προφανώς, κάποια στιγμή τον έβρισα και του έκλεισα το τηλέφωνο.

Ο άνθρωπος αυτός, είναι ένας επίδοξος βιαστής, που χρησιμοποιεί αγγελίες εύρεσης εργασίας, ώστε να κεντρίσει υποψήφια θύματα.

Επικοινώνησα με την χρυσή ευκαιρία αναφέροντας το περιστατικό ώστε να κατεβάσουν την αγγελία του, και μ ενημέρωσαν πως χωρίς εισαγγελική παρέμβαση αυτό δεν γίνεται.

Επικοινώνησα με την αστυνομία, και μου είπαν πως το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να καταθέσω μήνυση- το οποίο βέβαια συμπεριλαμβάνει τη γνωστοποίηση όλων των στοιχείων μου στον επίδοξο βιαστή.

Εγώ δεν έπαθα κάτι- εκτός από το ότι για μια ακόμα φορά αντίκρισα την περίπτωση του βιασμού.

Ανά πάσα στιγμή οποιαδήποτε γυναίκα όμως είναι πιθανό να βιαστεί.

Όχι μόνο από τον άγνωστο περαστικό, τον φίλο, τον γνωστό.

Αλλά και από κάποιον που μεθοδικά έχει δομήσει πλάνο απάτης μέσω μιας αγγελίας. Απευθυνόμενος σε όποια γυναίκα ψάχνει αντίστοιχη εργασία.

Οποιαδήποτε στιγμή ο βιασμός καραδοκεί».

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση

ANARTISI

Σχετικές ειδήσεις