ΕΛΛΑΔΑ

Φωτογραφία ντοκουμέντο: Ο βιαστής της Δάφνης γυμνός στο σπίτι του με χειροπέδες

Φωτογραφία ντοκουμέντο: Ο βιαστής της Δάφνης γυμνός στο σπίτι του με χειροπέδες

Δίωξη για τρία κακουργήματα σε βάρος του 52χρονου που κακοποίησε την 22χρονη φοιτήτρια

Συγκλονιστικές είναι οι αποκαλύψεις για την υπόθεση του βιασμού της 22χρονης κοπέλας στην περιοχή της Δάφνης.

Ο διεστραμμένος τυφλός (κατά δήλωσή του), εμφανιζόταν στο διαδικτυακό προφίλ του ως ήρωας κόμικ «Daredevil» και είχε ενταχθεί στο δημοτικό πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» το οποίο υποβοηθούσε η άτυχη 22χρονη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Βήματος, ο 53χρονος που εργαζόταν παλαιότερα σε εταιρεία υπολογιστών, έπαιρνε επίδομα για απώλεια της τάξης του 95% της όρασής του. Όμως αυτό δεν τον εμπόδισε ούτε να οργανώσει την κακοποίηση της κοπέλας που κατέγραφε με την χρήση καμερών. Επιπλέον προχωρούσε σε δεκάδες αναρτήσεις καθημερινά και συνομιλίες με τους …χιλιάδες διαδικτυακούς «φίλους» του από όλο τον κόσμο. Ανάμεσα στους «φίλους» παρουσιάζονται και άτομα με ασαφές προφίλ, πάλι με ήρωες κόμικ, ηλεκτρονικών παιγνιδιών κλπ.

Ο κατηγορούμενος αρνείται τις πράξεις που του αποδίδονται και μάλιστα βγαίνοντας από την Εισαγγελία δήλωσε με απίστευτο θράσος πως είχε σχέση μαζί του και πως είχε φετίχ να τη δένει.

Την ίδια ώρα, το Βήμα δημοσιεύει φωτογραφία ντοκουμέντο του δράστη στο σπίτι του, την ώρα της επέμβασης της ΕΛ.ΑΣ.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί συγκλονιστικές μαρτυρίες για τον 52χρονο καθώς και στην παραπάνω gallery τη φωτογραφία ντοκουμέντο από την στιγμή της σύλληψής του:

Σχετικές ειδήσεις