ΕΛΛΑΔΑ

Σοφικό: Σκότωσε τη γυναίκα του με σφυρί, την έθαψε και πήγε να... παίξει χαρτιά

Σοφικό: Σκότωσε τη γυναίκα του με σφυρί, την έθαψε και πήγε να... παίξει χαρτιά

Συνεχίζει να προκαλεί σοκ η υπόθεση της άγριας δολοφονίας μια 70χρονης στο Σοφικό Κορινθίας από τον ίδιο της το σύζυγο καθώς νέες λεπτομέρειες από το φονικό βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Ανατριχίλα προκαλούν τα στοιχεία που αποκαλύπτονται γύρω από το στυγερό έγκλημα που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Ο 71χρονος συνταξιούχος οδηγός ταξί, είχε την ψυχραιμία αφού χτύπησε με σφυρί στο κεφάλι και μαχαίρωσε τη σύζυγό του, οδηγώντας τη σε φρικτό θάνατο, να πάει να παίξει χαρτιά.

Ενδιάμεσα είχε προλάβει να τη θάψει σε οικογενειακό τάφο και να δηλώσει την εξαφάνισή της στην Αστυνομία.

Όπως όμως σημειώνει σήμερα Τρίτη (06/06) η εφημερίδα "Espresso", τα λάθη του, πρόδωσαν τον ηλικιωμένο. Όπως αποκαλύφθηκε, έδωσε άλλη ημερομηνία για την υποτιθέμενη εξαφάνιση στους αστυνομικούς και άλλη στην κόρη του.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα, σύμφωνα με το διαβιβαστικό του Τμήματος Ασφαλείας Νέας Ιωνίας, που εξιχνίασε το φρικτό έγκλημα, ο 71χρονος πήγε στις 29 Μαΐου στο τμήμα της περιοχής όπου κατοικεί και κατήγγειλε την εξαφάνιση της 70χρονης συζύγου του.

sofiko

«Έπειτα από έναν καβγά που είχαμε, πήρε τα προσωπικά της αντικείμενα και έφυγε από το σπίτι, χωρίς να δώσει άλλα σημεία ζωής από τις 25 Μαΐου και μετά...» κατέθεσε στους αστυνομικούς.

Από την πρώτη στιγμή οι άνδρες της Ασφάλειας διέκριναν «αμηχανία αλλά και αντιφάσεις στα λεγόμενα» του συνταξιούχου κι άρχισαν να ερευνούν και άλλα ενδεχόμενα πλην αυτό της απλής εξαφάνισης.

Το τοπίο άρχισε να ξεκαθαρίζει με την κατάθεση της 44χρονης κόρης του θύματος. Η γυναίκα κατέθεσε ότι είχε να δει τη μητέρα της από την ημέρα που το ζευγάρι πήγε στο εξοχικό τους στο Σοφικό Κορινθίας και αποκάλυψε ότι ο πατέρας της είχε προσπαθήσει να την «αποτρέψει να εμφανιστεί στο τμήμα προκειμένου να δώσει κατάθεση».

sofiko2

Υποστήριξε δε, ότι «η μαμά εξαφανίστηκε στις 21 Μαΐου» ενώ ο 71χρονος είχε δηλώσει ότι η σύζυγός του εξαφανίστηκε την 25η Μαΐου.

Κλιμάκιο της Ασφάλειας, συνεχίζει η "Espresso", πήγε στο εξοχικό και βρήκε τον 71χρονο τη στιγμή που έφευγε με το αυτοκίνητό του. Οι αστυνομικοί τον οδήγησαν στο εσωτερικό του σπιτιού, όπου τον ανέκριναν και πάλι.

Μια καρέκλα με ίχνη αίματος έκανε συντριπτικό το βάρος των στοιχείων σε συνδυασμό με τις αντιφάσεις στις οποίες είχε υποπέσει. Τελικά ο άνδρας ομολόφηγε το έγκλιμα και περιέγραψ πώς το διέπραξε.

«Καθόταν σε αυτή την καρέκλα στην αυτλή η γυναίκα μου. Τηνπλησίασα από πίσω κρατώντας ένα σφυρί κι άρχισα να τη χτυπώ στο κεφάλι. Της έδωσα χτυπήματα και με δύο μαχαίρια που πήρα από την κουζίνα», είπε.

Στη συνέχεια, παραδέχθηκε ότι τύλιξε με ένα κομμάτι νάιλον το πτώμα, το μετέφερε στο νεκροταφείο του Σοφικού και το έθαψε στον οικογενειακό τάφο.

Την επόμενη μέρα δε, επέστρεψε στη Νέα Ιωνία, πήγε στο καφενείο της γειτονιάς του και έπαιζε ατάραχος χαρτιά με τους φίλους του.

«Σκέφτηκα τα έξοδα της κηδείας»

Μια ακόμα αποκάλυψη γύρω από τις κινήσεις του 71χρονου προκαλεί ανατριχίλα. Σύμφωνα με όσα αναφέρει το patrisnews.gr, ο συζυγοκτόνος ανέφερε ότι «….έσυρα με δύναμη τη ταφόπλακα και αφού έβγαλα πρώτα το κουτί με τα οστά των πεθερικών μου, πέταξα μέσα τη γυναίκα μου και μετά έβαλα ξανά από πάνω το κουτί.

Η αλήθεια είναι ότι μετά το έγκλημα κάθισα και σκέφτηκα ότι πρέπει να αποφύγω τα έξοδα κηδείας της γυναίκας μου …».

Άφωνοι οι αστυνομικοί τον άκουγαν να παραθέτει ψύχραιμα τα γεγονότα που ακολούθησαν μετά τη δολοφονία της 70χρονης.

Σχετικές ειδήσεις