ΕΛΛΑΔΑ

Πέθανε η Νανά Καραγιάννη: Συγκλονισμένοι συγγενείς και φίλοι

Πέθανε η Νανά Καραγιάννη: Συγκλονισμένοι συγγενείς και φίλοι

Σαν βόμβα έσκασε στα δημοσιογραφικά γραφεία ο θάνατος της παρουσιάστριας

Όλοι γνώριζαν εδώ και χρόνια τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετώπιζε. Επίσης όμως γνώριζαν το πάθος της για τη ζωή και την αγάπη της για τη δημοσιογραφία.

«Δεν το βάζω εύκολα κάτω. Ναι, αντιμετωπίζω σοβαρά προβλήματα υγείας αλλά δεν πρόκειται να πέσω, δίνω καθημερινά τη μάχη μου», είχε δηλώσει σε συνέντευξή της η δημοφιλής τηλεπαρουσιάστρια.

Φίλοι, συγγενείς και συνάδελφοι προσπαθούσαν να τη βοηθήσουν, να της τονώσουν το ηθικό ώστε να βρει δύναμη να συνεχίσει τη σκληρή και δύσκολη μάχη.

Ακόμα και όταν μπαινόβγαινε στα νοσοκομεία, όσοι τη γνώριζαν πίστευαν πώς θα τα καταφέρει. «Είναι σκληρό καρύδι», έλεγαν οι συνάδελφοί της.

Η είδηση του θανάτου της, σε ηλικίας 38 ετών, βύθισε στη θλίψη τους φίλους, τους συναδέλφους και τους συγγενείς της.

Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι δεν θα ξαναδούμε το όμορφο χαμόγελό της, δεν θα την ξανακούσουμε να αυτοσαρκάζεται, δεν θα ακούσουμε ποτέ ξανά τα αστεία της.

Στα δημοσιογραφικά γραφεία επικρατεί παγωμάρα ενώ είναι χαρακτηριστικό το γεγονός πως στην είδηση του θανάτου της δεν ήταν λίγοι αυτοί που είπαν: «Ψέματα θα είναι… την πέθαναν πάλι τη Νανά», μιας και στο παρελθόν άθλια δημοσιεύματα στο διαδίκτυο είχαν βγάλει νεκρή την τηλεπαρουσιάστρια.

Σχετικές ειδήσεις