ΕΛΛΑΔΑ

Θρήνος στην Πρέβεζα για την άτυχη Λιάνα - Την είχε χτυπήσει με σκεπάρνι ο σύζυγός της

Θρήνος στην Πρέβεζα για την άτυχη Λιάνα - Την είχε χτυπήσει με σκεπάρνι ο σύζυγός της

Οργή και σπαραγμός για την άτυχη Λιάνα Λαζάρου που κατέληξε έπειτα από ένα μήνα στο νοσοκομείο των Ιωαννίνων, όπου νοσηλευόταν μετά από τα αλλεπάλληλα χτυπήματα που δέχτηκε από τον σύζυγό της στο κεφάλι με σκεπάρνι.

Σήμερα η κηδεία της άτυχης 27χρονης σττον Άγιο Σπυρίδωνα Άρτας

Επί ένα μήνα πάλευε να κρατηθεί στη ζωή και να γυρίσει στη μικρή της κόρη η 27χρονη Λιάνα Λαζάρου, η οποία είχε δεχτεί χτυπήματα με σκεπάρνι από το σύζυγό της στο σπίτι τους στην Πρέβεζα.

Η άτυχη μητέρα άφησε την τελευταία της πνοή μέσα στο Νοσοκομείο Ιωαννίνων όπου νοσηλευόταν εξαιτίας λοίμωξης.

Η όμορφη κοπέλα από τον Άγιο Σπυρίδωνα Άρτας, που ήταν μητέρα ενός κοριτσιού τριών ετών, νοσηλεύτηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Χατζηκώστα των Ιωαννίνων, όπου οι γιατροί αντιμετώπισαν με επιτυχία τα τραύματά της. Όταν λίγες ημέρες μετά βγήκε από την Εντατική μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της ηπειρωτικής πόλης. Εκεί, όμως, προσβλήθηκε από ιό και κρίθηκε αναγκαία η επαναδιακομιδή της στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Δεν άντεξε, όμως, και κατέληξε, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά της και αφήνοντας ορφανό το παιδί της.

ske3

Το βράδυ της 12ης Ιουνίου η Λιάνα καυγάδισε με τον 34χρονο άντρα της, ο οποίος άρπαξε ένα σκεπάρνι και την χτύπησε πολλές φορές στο κεφάλι και τον αυχένα, μέσα στο σπίτι τους στο χωριό Πέτρα Πρεβέζης. Η αδελφή της κοπέλας είχε περιγράψει τα όσα έγιναν εκείνο το μοιραίο βράδυ.

«Ήταν μαζί με μία φίλη της στο σπίτι και το παιδί. Όταν πήγε αυτός στο σπίτι ήταν σε έξαλλη κατάσταση. Η φίλη της πήρε το παιδί γιατί φοβήθηκε και έτρεξε να κρυφτεί. Αυτός έμεινε μόνος του με την αδερφή μου και έκανε ό,τι έκανε», είπε η αδερφή της.

Ο πατέρας της Λιάνας είχε αναφέρει ότι η κόρη τους είχε ζητήσει διαζύγιο από τον 34χρονο, αλλά εκείνος έγινε έξαλλος και προσπάθησε να την πνίξει. Ο ίδιος είχε προσπαθήσει να του μιλήσει για τη συμπεριφορά του απέναντί της, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

«Την κρατούσε μέσα στο σπίτι, την είχε απομονώσει. Τον είχα πιάσει και τον είχα ρωτήσει γιατί συμπεριφερόταν έτσι και την χτυπούσε. Εκείνος είχε απαντήσει ότι ήταν γυναίκα του και θα έκανε ότι ήθελε», είπε ο πατέρας της.

Ο 34χρονος βρίσκεται προφυλακισμένος για απόπειρα ανθρωποκτονίας, κατηγορία που πλέον μετατρέπεται σε ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ, τα άσχημα νέα κρατήθηκαν μυστικά για κάποιο διάστημα, καθώς το Σαββατοκύριακο στο χωριό της, στον Άγιο Σπυρίδωνα Άρτας, γινόταν ο γάμος ενός πρώτου της ξαδέρφου. Ο γάμος έγινε κανονικά και την Τρίτη ανακοινώθηκε επίσημα ο θάνατος της 27χρονης, σύμφωνα με το prevezapost.

Σχετικές ειδήσεις