ΕΛΛΑΔΑ

Λάρισα: Συγκλονίζει η τραγική αποκάλυψη για την πτώση του αεροπλάνου

Λάρισα: Συγκλονίζει η τραγική αποκάλυψη για την πτώση του αεροπλάνου

Πτώση αεροσκάφους στη Λάρισα | Ειδήσεις:Στην περιοχή Δένδρα, λίγο έξω από την Λάρισα, εντοπίστηκαν γύρω στις 3:00 τα ξημερώματα της Πέμπτης (27/07/2017)τα συντρίμμια του αεροσκάφους της Αερολέσχης Λάρισας, το οποίο και χάθηκε από το ραντάρ και αναζητούνταν από το βράδυ της Τετάρτης.

Στο σημείο εντοπίστηκαν και οι σοροί των δύο άτυχων επιβατών του αεροσκάφους, που μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, και οι δύο επιβαίνοντες βρέθηκαν δεμένοι στα καθίσματα του αεροσκάφους.

Τα αίτια της πτώσης του μικρού αεροσκάφους αναμένεται να διερευνηθούν από μέλη της Επιτροπής Διερεύνησης Ατυχημάτων και Ασφάλειας Πτήσεων, που θα βρεθούν εντός της ημέρας στο σημείο του δυστυχήματος.

Στο αεροσκάφος επέβαινε ο ιδιοκτήτης του, Διονύσης Τσεκούρας, 43 ετών, γνωστός επιχειρηματίας στο χώρο της εμπορίας και διανομής καφέ. Ο Διονύσης Τσεκούρας ήταν παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών.

1

2

Ο δεύτερος επιβάτης ήταν ο 34χρονος Νικόλαος Γρηγορίου, αξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας, ο οποίος υπηρετούσε στην Καλαμάτα.

3

Αυτό που συγκλονίζει, όμως, είναι ο τρόπος με τον οποίο η σύντροφός του έμαθε για το θάνατό του.

Ως εργαζόμενη στο 251 ΓΝΑ τέθηκε σε επιφυλακή για να υποδεχτεί τραυματία ή νεκρό από πτώση αεροσκάφους, για να συνειδητοποιήσει αργότερα ότι επρόκειτο για το σύντροφό της.

Σχετικές ειδήσεις