ΕΛΛΑΔΑ

Φωκίδα: Ξυλοκόπησαν, έδεσαν και λήστεψαν τη γιαγιά που τους τάιζε

Φωκίδα: Ξυλοκόπησαν, έδεσαν και λήστεψαν τη γιαγιά που τους τάιζε

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού και ληστείας, από ζευγάρι χρηστών ναρκωτικών που ανά διαστήματα βοηθούσε και τάιζε, έπεσε μία γιαγιά, στην Κίρρα Ιτέας.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, τα ξημερώματα της Τετάρτης (2/8) οι δύο δράστες, φορώντας κουκούλες, εισέβαλαν στο σπίτι της 83χρονης γυναίκας, σπάζοντας το παράθυρο.

Αν και η άτυχη ηλικιωμένη τους είπε ότι διέθετε μόνο 50 ευρώ, οι δράστες δεν δίστασαν να την ξυλοκοπήσουν, να τη δέσουν στο κρεβάτι και να την φιμώσουν, ώστε να μην φωνάξει προς βοήθεια και γίνει αντιληπτή από τους γείτονές της.

Το ζευγάρι έφυγε με τα 50 ευρώ που άρπαξε από την γιαγιά, η οποία στη συνέχεια κατάφερε να λυθεί και να ενημερώσει έναν γείτονά της που με τη σειρά του κάλεσε την αστυνομία.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η 83χρονη κατέθεσε στους αστυνομικούς ότι παρά το γεγονός ότι φορούσαν κουκούλες, αναγνώρισε τους δράστες, κατονομάζοντας τους δύο χρήστες ναρκωτικών που κατά καιρούς βοηθούσε από το υστέρημά της.

Και οι δύο συνελήφθησαν λίγο αργότερα από τους αστυνομικούς του ΑΤ Ιτέας και αυτή την ώρα οδηγούνται στον εισαγγελέα Άμφισσας.

Σχετικές ειδήσεις