ΕΛΛΑΔΑ

Σοκ στην Ξάνθη: Μαχαίρωσε 22χρονο… για μία θέση πάρκινγκ

Σοκ στην Ξάνθη: Μαχαίρωσε 22χρονο… για μία θέση πάρκινγκ

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται ένας 22χρονος στην Ξάνθη, ο οποίος έπεσε θύμα επίθεσης με μαχαίρι από 21χρονο άνδρα, με αφορμή… μία θέση πάρκινγκ.

Το απίστευτο περιστατικό συνέβη το απόγευμα της Κυριακής (20/8), στην οδό Ομήρου.

Σύμφωνα με το xanthi2.gr, όλα ξεκίνησαν όταν ο δράστης διαφώνησε με τη θέση στάθμευσης του αυτοκινήτου που οδηγούσε ο 22χρονος και του έκανε υποδείξεις, ισχυριζόμενος ότι επιχείρησε να κινηθεί με όπισθεν σε μονόδρομο.

Τα αίματα μεταξύ των δύο νεαρών «άναψαν» και σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο 21χρονος ανέβηκε στο διαμέρισμά του, πήρε ένα μαχαίρι, κατέβηκε εκ νέου στο δρόμο και μαχαίρωσε τον οδηγό του οχήματος. Σαν να μην έφτανε αυτό, ο δράστης επιχείρησε να μαχαιρώσει και τον 47χρονο θείο του θύματος, ενώ στη συνέχεια ανέβηκε στο μπαλκόνι του διαμερίσματός του, απ’ όπου απειλούσε και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας, που παρακολουθούσαν σοκαρισμένα τα γεγονότα. Στο σημείο έσπευσε η αστυνομία και μετά από επιχείρηση στο διαμέρισμα, κατάφερε να συλλάβει τον 21χρονο.

Ο 22χρονος διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Ξάνθης, όπου και νοσηλεύεται στην Εντατική Μονάδα Θεραπείας σε καταστολή, καθώς φέρει τραύμα τριών εκατοστών στον θώρακα. Η κατάστασή του χαρακτηρίζεται κρίσιμη, αλλά φαίνεται πως έχει διαφύγει τον κίνδυνο.

Ο δράστης οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ξάνθης, με τη διαδικασία του αυτοφώρου, το πρωί της Δευτέρας κατηγορούμενος για απόπειρα ανθρωποκτονίας, απόπειρα επικίνδυνης σωματικής βλάβης και παράβαση του νόμου περί όπλων. Πήρε προθεσμία για να απολογηθεί και κρατείται στην Αστυνομία της Ξάνθης.

Σχετικές ειδήσεις