ΕΛΛΑΔΑ

ΔΕΘ 2017: Beach bar με αληθινή άμμο, Κινέζοι ακροβάτες και... καράτε

ΔΕΘ 2017: Beach bar με αληθινή άμμο, Κινέζοι ακροβάτες και... καράτε

Περισσότεροι από 1.500 εκθέτες συμμετέχουν φέτος στην 82η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, σημειώνοντας ρεκόρ δεκαετίας.

Η 82η ΔΕΘ ανοίγει τις πύλες της το Σάββατο, 9 Σεπτεμβρίου, με τιμώμενη χώρα την Κίνα.

Ως εκ τούτου, μεγάλη είναι και η συμμετοχή των Κινέζων εκθετών. «Περισσότερες από 150 επιχειρήσεις καινοτομίας και πληροφορικής από την Κίνα θα βρίσκονται στο μεγαλύτερο περίπτερο τις έκθεσης, που είναι αυτό με τον αριθμό 13» δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΘ-HELEXPO Κυριάκος Ποζρικίδης, στο ραδιοφωνικό σταθμό «Πρακτορείο 104,9 FM».

Ο κ. Ποζρικίδης αποκάλυψε κάποιες από τις εκπλήξεις που επιφυλάσσει η φετινή διοργάνωση. Ένα beach bar με αληθινή άμμο, για να κάνουν οι επισκέπτες μια στάση, μια ανάσα δροσιάς που κρατά ζωντανό το καλοκαίρι μέσα στο Φθινόπωρο, ετοιμάζεται στον υπαίθριο χώρο έξω από την αίθουσα «Αιμίλιος Ριάδης». Όπως είπε ο κ. Ποζρικίδης είναι ένα σημείο ενδιαφέροντος που αναμένεται να αποτελέσει πόλο έλξης.

Οι τιμές των εισιτήριων παραμένουν στα ίδια επίπεδα σε σχέση με πέρσι, για να μπορούν οι επισκέπτες, όπως είπε ο κ. Ποζρικίδης, να επισκεφθούν τα περίπτερα που τους ενδιαφέρουν και επίσης να απολαύσουν όλα τα θεάματα, τους Κινέζους ακροβάτες, τις παραστάσεις, το καράτε και τις συναυλίες, αλλά και την «αναβίωση» της πυρκαγιάς του 1917 από την οποία συμπληρώνονται φέτος 100 χρόνια. Να σημειωθεί ότι στο πλαίσιο της 82ης ΔΕΘ θα επαναλειτουργήσει το θεματικό πάρκο με τα παραμύθια του Ευγένιου Τριβιζά.

(Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Σχετικές ειδήσεις