ΕΛΛΑΔΑ

Νέες σοκαριστικές αποκαλύψεις για την οικογενειακή τραγωδία στην Πετρούπολη (vid)

Νέες σοκαριστικές αποκαλύψεις για την οικογενειακή τραγωδία στην Πετρούπολη (vid)

Σοκαριστική τροπή παίρνει η υπόθεση της πυρκαγιάς σε διαμέρισμα οικογένειας στην Πετρούπολη.

Υπενθυμίζεται ότι ο 55χρονος πατέρας και η 18χρονη κόρη του σώθηκαν την τελευταία στιγμή και πλέον νοσηλεύονται στο Θριάσιο νοσοκομείο.

Όπως δείχνουν οι νέες αποκαλύψεις η 18χρονη δέχθηκε άγρια επίθεση από τον πατέρας της, προτού αυτός βάλει φωτιά στο σπίτι που διέμεναν.

Όπως μετέδωσε το δελτίο ειδήσεων του Alpha, οι γιατροί διαπίστωσαν ότι ο πατέρας προσπάθησε να στραγγαλίσει την κόρη του και στην συνέχει επιχείρησε να την κάψει ζωντανή.

Όπως είπαν οι γιατροί, η 18χρονη έχει υποστεί σοβαρή εγκεφαλική βλάβη με την κατάστασή της να κρίνεται εξαιρετικά κρίσιμη. Στο πλάι της νεαρής κοπέλας βρίσκεται συγκλονισμένη η μητέρας της, η οποία φέρεται να έχει δηλώσει πως ο πρώην σύζυγός της ήταν βίαιος.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία που έχουν στη διάθεσή τους οι Αρχές, αυτό που προκάλεσε την οργή του πατέρα φαίνεται να είναι ένα μήνυμα στο κινητό της 18χρονη.

Η 18χρονη φέρεται να έγραψε προς τη μητέρας της: «Μην τολμήσεις να γυρίσεις πίσω. Αυτός δεν θα αλλάξει ποτέ» και όταν ο 55χρονος το είδε βγήκε εκτός εαυτού.

Οι αστυνομικοί εκτιμούν πως ο πατέρας ήθελε να δολοφονήσει το παιδί και η φωτιά ήταν μέρος του σχεδίου του για να καλύψει τα ίχνη του.

Δείτε το βίντεο με όλες τις σοκαριστικές αποκαλύψεις όπως προβλήθηκε στο δελτίο ειδήσεων του Alpha:

Σχετικές ειδήσεις