ΕΛΛΑΔΑ

Οικογενειακή τραγωδία στην Πετρούπολη: Πατέρας μαχαίρωσε την κόρη του και έβαλε φωτιά

Οικογενειακή τραγωδία στην Πετρούπολη: Πατέρας μαχαίρωσε την κόρη του και έβαλε φωτιά

Σε θρίλερ εξελίχθηκε η οικογενειακή τραγωδία που σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης (30/8/2017) στην περιοχή της Πετρούπολης.

Όλα ξεκίνησαν, όταν η Πυροσβεστική υπηρεσία δέχθηκε τηλεφώνημα για πυρκαγιά σε διαμέρισμα στην Πετρούπολη.

Στο σημείο έσπευσαν άνδρες της Πυροσβεστικής και απεγκλώβισαν δύο άτομα, τα οποία όπως αποδείχθηκε στη συνέχεια ήταν πατέρας και κόρη.

Τα δύο άτομα μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ σε νοσοκομείο για να λάβουν τις πρώτες βοήθειες.

Όπως αποδείχθηκε στη συνέχεια ο 55χρονος πατέρας, που φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, τραυμάτισε με μαχαίρι την 18χρονη κόρη του και στη συνέχεια έβαλε φωτιά στο σπίτι.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί το χρονικό της τραγωδίας:

Σε κρίσιμη κατάσταση η 18χρονη

Στο Θριάσιο Νοσοκομείο νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση η 18χρονη κοπέλα, την οποί τραυμάτισε ο πατέρας της, προτού βάλει φωτιά στο σπίτι που διέμεναν.

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε ο ANT1, το νεαρό κορίτσι νοσηλεύεται διασωληνωμένο και σε κωματώδη κατάσταση.

Οι γιατροί βρίσκονται συνέχεια στο πλάι της και πραγματοποιούν μία σειρά από εξετάσεις προκειμένου να διαπιστώσουν ποια είναι η αιτία που έκανε την άτυχη 18χρονη να νοσηλεύεται σε τόσο κρίσιμη κατάσταση.

Το κορίτσι εκτός από αναπνευστικά εγκαύματα φέρει, τραύματα στο πρόσωπο και στο μάτι αλλά και αμυχές από μαχαίρι που ωστόσο δεν δικαιολογούν τον σοβαρό τραυματισμό της.

Αξίζει να σημειωθεί ότι όταν την παρέλαβαν οι διασώσετε του ΕΚΑΒ, δεν είχε σφυγμό και πραγματοποίησαν δύο ανανήψεις προκειμένουν να την επαναφέρουν.

Δείτε περισσότερα για την κατάσταση της υγείας της στο βίντεο που ακολουθεί όπως προβλήθηκε στο δελτίο ειδήσεων του Ant1:

Σχετικές ειδήσεις