ΕΛΛΑΔΑ

Θρήνος για το θάνατο του πυροσβέστη Διονύση Ντούκα

Θρήνος για το θάνατο του πυροσβέστη Διονύση Ντούκα

Σε ηλικία μόλις 57 ετών έφυγε από τη ζωή ο Διονύσης Ντούκας.

Ένα δικό της άνθρωπο έχασε η Πυροσβεστική Υπηρεσία της Αμαλιάδας, καθώς έφυγε από τη ζωή ο Διονύσης Ντούκας σε ηλικία 57 ετών.

Ο Διονύσης Ντούκας ήταν πυροσβέστης πενταετούς υποχρέωσης και εργαζόταν στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Αμαλιάδας τα τελευταία 20 χρόνια. Ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στην πυροσβεστική οικογένεια της Αμαλιάδας.

Το καλοκαίρι συμμετείχε στις επιχειρήσεις της Πυροσβεστικής για την κατάσβεση πυρκαγιών τόσο στην Αμαλιάδα, όσο και στη Ζάκυνθο, τα Ροδενά Ζαχάρως και τη Μάνη.

Μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου εργαζόταν κανονικά, αν και είχε αρχίσει να παρουσιάζει ισχυρούς πονοκεφάλους, αναφέρει το Patrisnews.com.

Την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου εισήχθη στο Νοσοκομείο της Αμαλιάδας και εν συνεχεία στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου, σε βαρύτατη κατάσταση και λίγες ημέρες αργότερα έφυγε από τη ζωή.

Ο Διονύσης Ντούκας ήταν χήρος από το 1992 και πατέρας μίας κόρης που τη λάτρευε. Καταγόταν από την Δαφνιώτισσα όπου διέμενε μόνιμα και εκεί τελέστηκε και η κηδεία του, παρουσία όλων των εν ενεργεία υπαλλήλων της Π.Υ. Αμαλιάδας αλλά και των συνταξιούχων και του αποδόθηκαν οι πρέπουσες τιμές.