Βασίλης Τσιάρτας: «Εύχομαι οι πρώτες αλλαγές φύλου να γίνουν στα παιδιά αυτών που ψήφισαν»

Newsroom Newsroom

Βασίλης Τσιάρτας: «Εύχομαι οι πρώτες αλλαγές φύλου να γίνουν στα παιδιά αυτών που ψήφισαν»

Ξεκάθαρη θέση για το νομοσχέδιο - έκτρωμα που προωθεί η κυβέρνηση για την αλλαγή φύλου από τα 15 έτη πήρε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και νυν ατζέντης, Βασίλης Τσιάρτας.

«ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΥΣ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΤΕ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ», ΕΓΡΑΨΕ ΣΤΟ FACEBOOK Ο ΠΡΩΗΝ ΔΙΕΘΝΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ

«Εύχομαι οι πρώτες αλλαγές φύλου να γίνουν στα παιδιά αυτών που ψήφισαν αυτό το αίσχος. Να δω με τι καμάρι θα κυκλοφορήσουν», έγραψε, χαρακτηριστικά στο προφίλ του στο Facebook και συμπλήρωσε: «Νομιμοποιήστε και τους παιδόφιλους να ολοκληρώσετε τα εγκλήματα».

Χιλιάδες ήταν οι διαδικτυακοί φίλοι που συμφώνησαν με την άποψη του πρώην διεθνή, τονίζοντας την προσπάθεια διάλυσης των Θεσμών και Αξιών που έχουν απομείνει σε αυτόν τον τόπο.

Ωστόσο, επειδή υπήρξαν κι ορισμένοι που τον επέκριναν, ο Βασίλης Τσιάρτας επανήλθε στο θέμα, εξηγώντας αναλυτικά την άποψή του για το θέμα.

«Σχετικά με κάποιους που μου στέλνουν μηνύματα στο inbox μου χωρίς να είναι φίλοι μου και μου λένε τι πρόβλημα έχω με τους gay και τα ομόφυλα ζευγάρια έχω να τους πω το εξής: Ο καθένας μπορεί να έχει τις προτιμήσεις του είτε άντρας είτε γυναίκα και το σέβομαι απόλυτα. Για μένα όμως ζευγάρι είναι μόνο ένας άντρας κ μια γυναίκα , οι υπόλοιποι είναι ΑΠΛΑ ΜΑΖΙ. Όσους γάμους όσες παρελάσεις και οτιδήποτε άλλο κάνουν δε πρόκειται να το δεχθώ ως φυσιολογικό. Με ξεπερνάει βέβαια το ότι θέλουν να έχουν και παιδιά όπως επίσης και το να βγαίνουν δημόσια να το επιδεικνύουν. Στο σπίτι του ο καθένας μπορεί να κάνει ό,τι θέλει. Και αυτά τα ότι όποιος δε συμφωνεί είναι ρατσιστής και διάφορες τέτοιες αηδίες να πάνε να τα πούνε αλλού. Υπάρχει πέρα απ’ την αισθητική του κάθε ανθρώπου κ η αξιοπρέπεια. Ο θεός έπλασε τον Αδάμ και την Εύα. Τα υπόλοιπα κατασκευάστηκαν για κατανάλωση», έγραψε, σε νέα ανάρτησή του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

DPG NETWORK

ened ΜΕΛΟΣ ΕΝΕΔ Monetized by DPG Digital Media ©2010-2019 Newsbomb.gr - All rights reserved