ΕΛΛΑΔΑ

Λεμπιδάκης: Συγκλονίζει αστυνομικός που τον απελευθέρωσε: «Αυτό το βλέμμα δεν ξεχνιέται»

Λεμπιδάκης: Συγκλονίζει αστυνομικός που τον απελευθέρωσε: «Αυτό το βλέμμα δεν ξεχνιέται»

Μιχάλης Λεμπιδάκης-Ήταν πρωί της Δευτέρας (02/10/2017) όταν μπήκε τέλος στο θρίλερ με την απαγωγή του επιχειρηματία. Ο Μιχάλης Λεμπιδάκης ήταν πλέον ελεύθερος μετά από επέμβαση της Αστυνομίας.

Τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας, τόσο από την κατάθεση στους αστυνομικούς του Μιχάλη Λεμπιδάκη, όσο από τις μαρτυρίες, αλλά και τα όσα αναφέρθηκαν κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου για την υπόθεση συγκλονίζουν.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΛΕΜΠΙΔΑΚΗ

«Αυτό το βλέμμα δεν ξεχνιέται ποτέ»

Ήταν 186 ημέρες και νύχτες γεμάτες ένταση, αγωνία, ανατροπές, απογοητεύσεις, αδιέξοδα, κούραση, νεύρα αλλά και ελπίδα. Η ελπίδα που δεν χάθηκε ποτέ γιατί υπήρξαν άνθρωποι που πίστεψαν στις δυνάμεις τους και το πάλεψαν μέχρι τέλους.

Ήταν ένας «πόλεμος» με πολλές μάχες που δόθηκαν σε πολλαπλά επίπεδα. Και άφησε «πληγές» σε πολλούς. Ήταν αυτό το βλέμμα του Μιχάλη Λεμπιδάκη όταν αντίκρισε τους αστυνομικούς και κατάλαβε ότι πήγαν για να τον σώσουν. «Αυτό το βλέμμα δεν ξεχνιέται» είπε με νόημα αστυνομικός που συμμετείχε στην επιχείρηση. Όταν οι αστυνομικοί τον καθησύχασαν και του αποδέσμευσαν το πόδι από την αλυσίδα, άρχισε να συνειδητοποιεί ότι «Ναι, δεν ήταν ψέμα. Ήταν ελεύθερος». Τον πήραν από το χέρι και τον έβγαλαν στο φως από το κολαστήριο που του είχαν φτιάξει οι απαγωγείς του. Και τότε όλοι οι αστυνομικοί που ήταν εκεί, ξέσπασαν σε κλάματα, αναφέρει το Cretalive.gr

Δείτε ΕΔΩ όλο το χρονικό της υπόθεσης