ΕΛΛΑΔΑ

Η συγκλονιστική επιστολή Λεμπιδάκη στα παιδιά του: «Να δίνετε κουράγιο στη μανούλα»

Η συγκλονιστική επιστολή Λεμπιδάκη στα παιδιά του: «Να δίνετε κουράγιο στη μανούλα»

Μιχάλης Λεμπιδάκης: Συγκλονίζουν τα νέα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για την υπόθεση απαγωγής του επιχειρηματία, Μιχάλη Λεμπιδάκη.

Λίγα μόνο 24ωρα μετά την απελευθέρωση του Μιχάλη Λεμπιδάκη έρχονται συνεχώς νέες αποκαλύψεις τόσο για τη δράση των απαγωγέων που για έξι μήνες τον κρατούσαν όμηρο, όσο και για τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε ο επιχειρηματίας στα χέρια τους.

Τη συγκλονιστική επιστολή του επιχειρηματία προς τα παιδιά του, η οποία περιλαμβάνεται στην ογκώδη δικογραφία, δημοσιεύει σήμερα, Παρασκευή (06/10/2017) η εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος».

«22/8/2017

Αγόρια μου,

Καταλαβαίνω τη μεγάλη δοκιμασία που περάσατε. Μου δείχνει πως την ευτυχία στη ζωή δεν πρέπει να τη θεωρούμε δεδομένη και πρέπει να έχουμε ψυχική δύναμη για τα δύσκολα που μπορεί να έρθουν… Θέλω να πιστεύω πως παρά το μεγάλο σοκ και την αγωνία σας, μπορέσατε να ανταποκριθείτε στα μαθήματά σας. Και ότι σταθήκατε όσο μπορούσατε δίπλα στη μανούλα, τον παππού, τη γιαγιά, το θείο, δίνοντάς τους κουράγιο με τη νεανική σας αισιοδοξία… Αγωνιώ να βρεθώ δίπλα σας για να μου πείτε τα σχέδιά σας και να συζητήσουμε γι’ αυτά. Ελπίζω και εύχομαι να έχουμε λίγο χρόνο μαζί τον Σεπτέμβρη, όπου, όποτε και για ό,τι θέλετε να κάνουμε! Σας σκέφτομαι και σας αγαπώ με όλη τη δύναμη της ψυχής μου. Θέλω να σας δω να προοδεύετε, να δημιουργείτε, μα πάνω από όλα να είστε ασφαλείς και ευτυχισμένοι και άνθρωποι αγαπητοί στην κοινωνία.

Ο μπαμπάς σας».

Δείτε ΕΔΩ το χρονικό της υπόθεσης

Σχετικές ειδήσεις