ΕΛΛΑΔΑ

Λάρισα: Συνταξιούχος χάνει το σπίτι του λόγω ΕΝΦΙΑ – «Θα το πάρουν πάνω από το πτώμα μου»

Λάρισα: Συνταξιούχος χάνει το σπίτι του λόγω ΕΝΦΙΑ – «Θα το πάρουν πάνω από το πτώμα μου»

Το δράμα που ζει ο ίδιος και η οικογένειά του, που κινδυνεύουν να χάσουν το σπίτι τους, επειδή αδυνατούν να πληρώσουν οφειλή 1.400 ευρώ για τον ΕΝΦΙΑ, περιέγραψε με δάκρυα στα μάτια ένας συνταξιούχος.

Ο άνδρας, που συμμετείχε στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας των συνταξιούχων, που πραγματοποιήθηκε χθες στην κεντρική πλατεία της Λάριδας, επέδειξε στις τηλεοπτικές κάμερες το κατασχετήριο και εξήγησε τι έχει συμβεί, διαμηνύοντας ότι «όταν θα’ ρθουν να πάρουν το σπίτι μου θα το πάρουν πάνω απ’ το πτώμα μου».

«Αφού μας πήραν τις συντάξεις και δεν μπορούμε να ζήσουμε ούτε 15 μέρες, σήμερα μας παίρνουν και τα σπίτια μας», είπε ο συνταξιούχος και διευκρίνισε ότι του κατάσχουν το πατρικό σπίτι, που η μητέρα του έγραψε στον 10χρονο γιο του, για οφειλή 1.400 ευρώ. Όταν το παιδί μου γίνει 18 ετών θα πάει φυλακή γιατί χρωστάει κι αυτό 1.400 ευρώ από ΕΝΦΙΑ που δεν μπορούσε να πληρώσει, ισχυρίζεται ο άνδρας. «Περιμένω να έρθουν να μου πάρουν το σπίτι, αλλά πριν γίνει αυτό ό,τι δύναμη έχω και ό,τι μπορώ θα το κάνω», κατέληξε.

Πηγή: onlarissa.gr

Σχετικές ειδήσεις