ΕΛΛΑΔΑ

Τόσκας: Η υπόθεση του Μιχάλη Λεμπιδάκη είχε απογοητεύσεις, προβληματισμούς και άγχος

Τόσκας: Η υπόθεση του Μιχάλη Λεμπιδάκη είχε απογοητεύσεις, προβληματισμούς και άγχος

Για μία υπόθεση που πέρασε από 40 κύματα, είχε κινδύνους, αλλά το τέλος ήταν αίσιο, έκανε λόγο ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας, αναφερόμενος στην απαγωγή του Μιχάλη Λεμπιδάκη.

«Πάντοτε σε αυτές τις υποθέσεις υπάρχουν κίνδυνοι. Η υπόθεση πέρασε από 40 κύματα, με απογοητεύσεις διαφορετικών βαθμών και τελικά ήταν αίσιο το τέλος, απελευθερώθηκε ο άνθρωπος, συνελήφθησαν οι απαγωγείς, δε χύθηκε αίμα. Όμως, υπήρξαν πολλές απογοητεύσεις, προβληματισμοί, άγχος, μέχρι να σωθεί ο άνθρωπος και να εξελιχθεί η επιχείρηση», δήλωσε ο κ. Τόσκας σε συνέντευξή του στο «Πρακτορείο104,9 FM».

Ο ίδιος επιβεβαίωσε την πρόθεση του επιχειρηματία και της οικογένειάς του να βοηθήσουν σε κάποιους τομείς την αστυνομία, επισημαίνοντας ότι «είναι θέμα δικό τους το πώς και ευπρόσδεκτη κάθε προσφορά και από τη συγκεκριμένη οικογένεια και από άλλους χορηγούς, που ευτυχώς υπάρχουν αρκετοί».

Η επιτυχής έκβαση της επιχείρησης για την απελευθέρωση του επιχειρηματία και τη σύλληψη των απαγωγέων του, έδειξε μία αστυνομία που δουλεύει επαγγελματικά, που δεν έχει αποκλειστικό σκοπό την καταστολή, αλλά κύριο στόχο έχει το χτύπημα του εγκλήματος και της παραβατικότητας και αυτό έχει γίνει κατανοητό σε όλο τον λαό, κατέληξε ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη.

Σχετικές ειδήσεις