ΕΛΛΑΔΑ

«Σήκωσε» 1 εκατ. ευρώ από το «Ελ. Βενιζέλος»

«Σήκωσε» 1 εκατ. ευρώ από το «Ελ. Βενιζέλος»
Θρασύτατη ληστεία στο αεροδρόμιο – 1 εκατ. ευρώ υπολογίζεται η λεία του δράστη...

Θρασύτατη ληστεία σημειώθηκε σε υποκατάστημα τράπεζας που στεγάζεται μέσα στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος».

Ο ληστής προσποιούμενος τον μηχανικό ξεγέλασε τους υπάλληλους οι οποίοι του άνοιξαν τις κλειδωμένες πόρτες της τράπεζας η οποία ήταν ανοιχτή για το κοινό μέχρι τις 16:00 το απόγευμα.
Στην συνέχεια με την απειλή όπλου ο δράστης ακινητοποίησε τους υπαλλήλους, «σήκωσε» από το χρηματοκιβώτιο 1 εκατ. ευρώ και λίγο πριν φύγει σαν… κύριος τους κλείδωσε μέσα στο υποκατάστημα, ενώ στην εργαλειοθήκη που κράταγε ο δράστης είχε τις σακούλες που έβαλε το χρηματικό πόσο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ληστής πρέπει να ήταν καλά ενημερωμένος για τις κινήσεις του καθώς στην τράπεζα οι υπάλληλοι περίμεναν μηχανικούς προκειμένου να κάνουν έργα συντήρησης στην αίθουσα.

Την Παρασκευή είχε πάρει τηλέφωνο άτομο από τεχνική εταιρία και είπε σε υπάλληλο της τράπεζας ότι θα πέρναγε την Κυριακή για μια εργασία συντήρησης δίνοντας κανονικά τα ονόματα των ατόμων που θα έκαναν τις εργασίες.

Ο δράστης δεν κίνησε αρχικά τις υποψίες των υπαλλήλων καθώς ήταν… κατάλληλα ντυμένος και είχε σε ταμπελάκι το όνομα ατόμου που περίμεναν οι υπάλληλοι προκειμένου να κάνει τις επισκευές.


Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για την σύλληψη θρασύτατου του ληστή o οποίος διέφυγε με ταξί!

Διαβάστε επίσης: Ληστεία μέσα στο «Ελ. Βενιζέλος»